«Τελικός με ΠΑΟΚ!»

Απο inpaok.com: Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στον Δικέφαλο
Πηγή: inpaok.com
«Τελικός με ΠΑΟΚ!»

Ο Ολυμπιακός έχασε χθες (26/11) με 4-2 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και έτσι σφραγίστηκε ο αποκλεισμός του από τη συνέχεια του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι στις δηλώσεις του αναφέρθηκαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί στο Καραϊσκάκη για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Τσιμίκας αμέσως μετά το ματς του Λονδίνου μίλησε για τελικό με τον Δικέφαλο! Και μάλιστα το είπε δύο φορές ζωντανά στην κάμερα! Αρχικά τόνισε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σταθήκαμε άτυχοι, έγιναν λάθη από τα οποία πρέπει να μάθουμε. Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας τη Κυριακή όπου θέλουμε να κερδίσουμε».

Για την φάση πριν το 2-2 της Τότεναμ είπε: «Πιστεύω ότι μου έγινε φάουλ, ένιωσα ότι με ακούμπησε από πίσω. Αλλά δεν το έδωσε ο διαιτητής, τι να κάνουμε; Πρέπει να συνεχίσουμε, να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά μας το ντέρμπι που έχουμε και θέλουμε την νίκη».

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του είπε: «Την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ θα αντιδράσουμε μία φορά θετικά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν θα επηρεαστούμε από το αποτέλεσμα με την Τότεναμ. Θα είμαστε απολύτως σοβαροί και δυνατοί. Από την πρώτη στιγμή που προκριθήκαμε στο Champions League ξέραμε ότι η διαφορά θα ήταν μεγάλη, αλλά εκπροσωπήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και παρουσιάσαμε τον Ολυμπιακό όπως του αρμόζει. Όταν κάνουμε τέτοια παιχνίδια και έχουμε έναν βαθμό, μας αφήνει πικρή γεύση. Είμαστε απογοητευμένοι. Ας είμαστε ρεαλιστές, γιατί ξέραμε με αυτούς τους αντιπάλους θα έπρεπε να διεκδικήσουμε την 3η θέση. Παίζουμε έναν τελικό απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα».

Διαβάστε ακόμη...