«Το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου με τον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην συνέντευξη τύπου, την παραμονή του αγώνα της Τούμπας, ο αμυντικός της Σλόβαν και σκόρερ του πρώτου παιχνιδιού, Μιεντί Αμπενά.
Πηγή: thessports.gr
«Το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου με τον ΠΑΟΚ»

Για το αυριανό παιχνίδι: «Είμαστε έτοιμοι, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ θετική είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση».

Για την ατμόσφαιρα και το γήπεδο της Τούμπας: «Είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία για εμάς να είμαστε εδώ και να παίζουμε σε μία ιστορική έδρα. Εχει καλό τερέν και πιστεύω πως θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας».

Για την κατάσταση της Σλόβαν: «Είμαστε όλοι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε καμία νευρικότητα και πιστεύουμε όλοι πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Για τον πιστεύει πως θα σκοράρει: «Ξέρουμε πως ένα γκολ θα είναι σημαντικό. Τότε ο ΠΑΟΚ θα θέλει να σκοράρει τρία για να πάρει την πρόκριση. Θα είναι πολύ σημαντικό αν το πετύχουμε αυτό».

Είπε ακόμα: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου και για μένα και για τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία».

Διαβάστε ακόμη...