Στο σημείο… μηδέν οι υποθέσεις «ban» στον Άρη

Το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών είναι το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος μπορεί να έχει διαβεβαιώσει τους φιλάθλους του Άρη αλλά και τον Σούλη Μαρκόπουλο ότι σύντομα θα δώσει λύση,
Πηγή: sdna.gr
Στο σημείο… μηδέν οι υποθέσεις «ban» στον Άρη

αλλά αυτό πλέον φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Οι τρεις υποθέσεις που κρατάνε τον Άρη υπό καθεστώς «ban» είναι κυρίως αυτές των Βίκτορ Σανικίτζε, Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Ντέβιν Μαρμπλ και για τις οποίες ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει να λύσει. Αλλά η απόσταση από το σημείο που βρίσκονται τώρα οι υποθέσεις αυτές, μέχρι την επίλυση τους δείχνει να είναι αρκετά μεγάλη, αξεπέραστη ίσως.

Καταρχήν στην περίπτωση του Βίκτορ Σανικίντζε, ο Δημήτρης Γουλιέλμος κάλεσε μέσω του ατζέντη του, τον Γεωργιανό στην Θεσσαλονίκη. Ο λόγος προφανώς θα είναι να ξεκινήσει επαφές, αλλά η υπόθεση του δεν έχει ξεκινήσει καν, αφού σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του δεν έχει γίνει καμία πρόταση στον Σανικίντζε για διακανονισμό.

Κανένα νεότερο και με τον Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος σε επικοινωνία με το SDNA τόνισε ότι δεν έχει καμία πρόταση, ούτε κανείς μίλησε μαζί του από τον Άρη.

Όσον αφορά την υπόθεση Μαρμπλ, η οποία από την αρχή ήταν η δυσκολότερη, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είχε προ μηνός μία επικοινωνία με τον Αμερικανό ατζέντη του αθλητή, κατέθεσε μία πρόταση, η οποία απορρίφθηκε αμέσως.

Ουσιαστικά λοιπόν ο Άρης δεν έχει κάνει βήματα προόδου στις τρεις βασικές υποθέσεις και αυτό οφείλεται στην έλλειψη χρημάτων, προκειμένου να προχωρήσει κάποιο είδους διακανονισμός.

Διαβάστε ακόμη...