Η ΑΕΚ ζήλεψε τον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Συμβόλαιο αντίστοιχο εκείνου που έχει συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ αξιώνει η ΑΕΚ από το κρατικό κανάλι, σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας.
Πηγή: inpaok.com
Η ΑΕΚ ζήλεψε τον ΠΑΟΚ!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία και η «ένωση» ζητάει 7,5 εκ. ευρώ ετησίως (όσα και ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ, παρότι πέρυσι έμεινε 23 βαθμούς πίσω του...) για να αποχωρήσει από τη Nova, όπου έχει μεν συμβόλαιο σε ισχύ, αλλά με περίπου 6 εκατ. ευρώ τη σεζόν όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν από 5-6 εβδομάδες, αλλά "πάγωσαν" καθώς δεν επετεύχθη συμφωνία. Τις τελευταίες ημέρες άνοιξε νέος κύκλος επαφών μεταξύ των δύο πλευρών, με την ΕΡΤ να εμφανίζεται θετική στις αξιώσεις της ΑΕΚ, ωστόσο περιμένει την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της (μετέχουν και οι υπουργοί Οικονομικών και Πολιτισμού, όπως κι ο αρμόδιος που είναι αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης).

Η Γ.Σ. επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες μέρες, όμως αυτό δεν συνέβη. Στην περίπτωση που η συνέλευση των μετόχων πει σήμερα (5/7) το "ναι", τότε οι υπογραφές μπορεί να μπουν και την επόμενη εβδομάδα, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η κυβέρνηση. Το κονδύλι φέρεται να είναι εξασφαλισμένο και τα συμβόλαια αναμένεται να υπογραφούν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...