Κίνδυνος για Φοίνικα Σύρου

Από thessports.gr: Η ομάδα της Σύρου που τερμάτισε τρίτη την περασμένη σεζόν πραγματοποιώντας μια εκπληκτική πορεία στην Α1, αντιμετωπίζει ωστόσο φέτος πρόβλημα στη συγκρότηση νέου ΤΑΑ.
Πηγή: thessports.gr
Κίνδυνος για Φοίνικα Σύρου

Χρόνος υπάρχει, το βέβαιο ωστόσο είναι πως θα χρειαστεί όλος ο σύλλογος την οικονομική συνδρομή όσων έχουν τη δυνατότητα, προκειμένου να μην εξαφανιστούν από τον χάρτη οι προσπάθειες ετών.

Μπροστά στο αδιέξοδο πάντως, ο ίδιος ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση περιγράφοντας την κατάσταση – κάτι που είναι αλήθεια ότι με επίσημη ανακοίνωση δεν έχει κάνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σύρου:

«Αγαπητοί Φίλαθλοι -Χορηγοί-Υποστηρικτές του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Η Διοίκηση του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ νιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές της και γενικά όλους τους φιλάθλους του νησιού μας, ότι παρ όλες τις προσπάθειες της για την συγκρότηση νέου Τ.Α.Α , που θα ηγηθεί της προσπάθειας στην Α1 Επαγγελματική κατηγορία την σαιζόν 2019-2020, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους τοπικούς φορείς του Νησιού μας, τους επαγγελματίες, αλλά και όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, ότι ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την κορωνίδα του Αθλητισμού που έχει το νησί μας και το προβάλλει παντού. Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, εφόσον δηλώνουμε ότι θέλουμε να υπάρχει συνέχεια στην ήδη λαμπρή ιστορία της εδώ και πάνω από μία δεκαετία.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα αυτή, να το πράξουν άμεσα, έτσι ώστε με επαγγελματική οργάνωση να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα της ομάδας και να βαδίσει με σταθερά βήματα στο μέλλον, διατηρώντας τα κεκτημένα στο χώρο του επαγγελματικού Volley.

Επιπλέον της άμεσης οικονομικής στήριξης, η ομάδα μας χρειάζεται στελέχη, κυρίως με μεράκι και διάθεση να προσφέρουν χρόνο και ενέργεια, για να πάμε την ομάδα, που όλος ο κόσμος του Volley έχει εκτιμήσει για τον αθλητικό πολιτισμό που μεταδίδει, ακόμα ψηλότερα.

Τώρα πρέπει να στηρίξουμε αν θέλουμε συνέχεια.

Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου ΑΟ Φοίνικα Σύρου

Διαβάστε ακόμη...