Πανάκριβος ο Κροβίνοβιτς για την ΑΕΚ!

Από sdna.gr: Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Κροάτη μέσου της Μπενφίκα Φίλιπ Κροβίνοβιτς, όμως η περίπτωση του -ακόμα και για δανεισμό- είναι πολύ αλμυρή για την Ένωση.
Πηγή: sdna.gr
Πανάκριβος ο Κροβίνοβιτς για την ΑΕΚ!

Το όνομα του Φίλιπ Κροβίνοβιτς παίζει έντονα τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, μετά το άρθρο του Sportime που ανέφερε ότι ο παίκτης εξετάζεται από την Ένωση. Είναι λογικό ο Κροάτης μέσος να συνδέεται με τον Μιγκέλ Καρντόσο, αφού με τον νέο τεχνικό των κιτρινόμαυρων έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του στην Ρίο Άβε, κερδίζοντας την μεταγραφή του στους αετούς.

Εκεί στάθηκε άτυχος αφού μία ρήξη χιαστού, τον Ιανουάριο του 2018 τον άφησε εκτός δράσης για 10 μήνες, ενώ φέτος εμφανίστηκε μόλις για 36 λεπτά σε ολόκληρο το πρωτάθλημα και είχε και άλλα τρία παιχνίδια σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ.

Ωστόσο, το κασέ του 23χρονου Κροάτη μεσοεπιθετικού φαίνεται πως είναι πολύ αλμυρό για το βαλάντιο της ΑΕΚ. Όπως προκύπτει από την Πορτογαλία, ο ετήσιος μισθός του Κροβίνοβιτς στην Μπενφίκα είναι 750.000 ευρώ (μεγαλύτερο δηλαδή από το πιο υψηλό συμβόλαιο στην Ένωση), ενώ σε πρώτη φάση οι αετοί φέρονται να ζητούν ως ενοίκιο το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ποσά δηλαδή που καθιστούν μάλλον απαγορευτική ακόμα και την σκέψη για μία τέτοια κίνηση από την ΑΕΚ, που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια σημαντικά ανοίγματα, ακόμα και σε περιπτώσεις δανεισμών.

Επίσης, όπως προκύπτει από το περιβάλλον της Μπενφίκα, ο σύλλογος της Λισσαβόνας εξετάζει μόνο ως έσχατη λύση τον δανεισμό στον εξωτερικό, αφού προτιμούν να τον δώσουν σε μία ομάδα εντός συνόρων, όπου θα έχουν την δυνατότητα να τον τσεκάρουν πιο άμεσα, αλλά και ο ίδιος να δοκιμαστεί στις συνθήκες της Liga NOS, κάτι που ενδιαφέρει περισσότερο την Μπενφίκα, σε ότι αφορά την εξέλιξη και την αξιολόγηση του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...