Ζητάει 60 εκατομμύρια για τον Ποντένσε

Από novasports.gr: Η διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας κατέθεσε στο CAS το υπόμνημα για την υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε, με το οποίο ζητάει να της καταβάλει ο Ολυμπιακός το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ.
Πηγή: novasports.gr
Ζητάει 60 εκατομμύρια για τον Ποντένσε

Το υπόμνημα της πορτογαλικής ομάδας είναι εκατό σελίδες και σε αυτή αφήνονται αιχμές κατά του παίκτη για τη συμπεριφορά του, αλλά και κατά του Ολυμπιακού.

Τα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας αξιώνουν και 450 χιλιάδες ευρώ από τον παίκτη, τον οποίο κατηγορούν πως τα όσα υποστηρίζει περί ψυχολογικής βίας από τα επεισόδια με τους οπαδούς της ομάδας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τους οπαδούς της πορτογαλικής ομάδας, μαζί άλλους τότε συμπαίκτες του, όταν αυτοί είχαν εισβάλει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η πορτογαλική ομάδα τονίζει στο υπόμνημά της σύμφωνα με την εφημερίδα «Record»: «Ο παίκτης ισχυρίζεται ότι φοβάται να επιστρέψει στην ομάδα, όταν έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, ένα κλαμπ που έχει ιστορικό βίας, με εισβολές και απειλές για παίκτες, αξιωματούχους και προπονητές».

Διαβάστε ακόμη...