Λείπει μόνο ο δράκος...

Σε μία ακόμα αγωνιστική, όλη η φίλαθλη Ελλάδα "θαύμασε" ένα άξιο τέκνο της διαιτησίας να... διαπρέπει σε παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Πηγή: paok24.com
Λείπει μόνο ο δράκος...

Αυτή τη φορά ήταν ο Δημητρόπουλος που δεν κράτησε ούτε τα... προσχήματα χθες στην Κέρκυρα με το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Ολυμπιακού και με το οποίο αυτός πέτυχε το 0-2, πέναλτι που δεν έδινε ούτε ο... Ηλίας Σπάθας!

Και όμως. Ο "ερυθρόλευκος" Τύπος προσπαθεί σήμερα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, με το "Φως των Σπορ" να αναφέρει: "Σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ, ο διαιτητής Δημητρόπουλος στη φάση του πέναλτι είδε τον παίκτη της Κέρκυρας (Γκόμες) να σπρώχνει με τα χέρια τον παίκτη του Ολυμπιακού (Μπουχαλάκη) και να του αφαιρεί το δικαίωμα να γίνει κάτοχος της μπάλας. Πρόκειται για καθαρό φάουλ μέσα στην περιοχή και είναι αναπόφευκτο πέναλτι".

Η ίδια εφημερίδα, στο πρωτοσέλιδο "χτύπημα" της για τον ΠΑΟΚ αφήνει υπονοούμενα για την απόδοση του τερματοφύλακα του Πανθρακικού, Αθανασιάδη, με το ανεπανάληπτο επιχείρημα "κατά διαβολική σύμπτωση - και μόνο - συνώνυμος του απόντα Κλάους", ενώ μεταξύ των άλλων τονίζει πως "μετά τη λήξη ο Άγγελος είπε ανακουφισμένος Δόξα τω Θεώ παραλείποντας και το... Δόξα Γουργιώτη, Θάνο και τερματοφύλακα Αθανασιάδη".

Από την πλευρά του, η εφημερίδα "Γαύρος" δεν κάνει φυσικά την παραμικρή αναφορά στο πέναλτι του Ολυμπιακού, αλλά αντίθετα αναφέρει "Μπουγάτσα με... σημαία" στο πρωτοσέλιδό της, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είχε 12ο παίκτη τον επόπτη Γουργιώτη και πως "τουμπεκί τώρα οι Μακεδονομάχοι".

Τέλος, ούτε η εφημερίδα "Πρωταθλητής" δεν κάνει κάποιο σχόλιο για την "ανακάλυψη" του Δημητρόπουλου στην Κέρκυρα, όμως από την άλλη τονίζει: "Όργια στην Τούμπα, η διαιτησία έκλεψε τον Πανθρακικό, μεθαύριο στο Καραϊσκάκη δεν σας σώζει κανένας...άγιος διαιτητής. Και τώρα η Παναγιά μαζί σας...

Διαβάστε ακόμη...