Καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα και φουλ για πρωτάθλημα!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της Stoiximan Super League με 47 βαθμούς.
Πηγή: paok24.com
Καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα και φουλ για πρωτάθλημα!

Πλέον οι «ασπρόμαυροι» ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση, παίζουν ομολογουμένως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ αξίζει να προστεθεί πως περιμένουν τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Ολυμπιακό στην έδρα τους τις επόμενες αγωνιστικές.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δείχνει ικανός να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί, οι οποίοι δείχνουν πως η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κυριαρχεί στην Super League.

Συγκεκριμένα:

-Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 55 γκολ σε 20 παιχνίδια (2,7 ανά αγώνα) αφήνοντας δεύτερο με 50 τον Παναθηναϊκό και τρίτο με 43 τον Ολυμπιακό.

-Διαθέτει την καλύτερη άμυνα με παθητικό μόλις 15 τερμάτων, αφού ο Παναθηναϊκός έφτασε χθες τα 16, όσα έχει και η ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 19.

-Είναι με διαφορά πρώτος σε γκολ ανά τελικές προσπάθειες ένα γκολ ανά 4,6 τελικές, με τον Παναθηναϊκό με 1/5.2, τον Aστέρα Τρίπολης με 1/6.9 και τον Ολυμπιακό με 1/7.1 να ακολουθούν.

-Είναι πρώτος σε ασίστ με 35, ενώ 33 έχει ο Παναθηναϊκός, 24 ο Ολυμπιακός και 22 η ΑΕΚ.

-Είναι πρώτος σε πάσες με τον ασύλληπτο αριθμό των 1117, με τον τον Ολυμπιακό (1052) και τον Άρη (1032) να ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη...