Ο άνθρωπος που τον οδηγεί στον τίτλο: «Μηχανή» γκολ και ασίστ ο Ντεσπόντοφ

Από sdna.gr: Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ ματς με το ματς μετατρέπεται στην πιο κομβική μεταγραφή του ΠΑΟΚ με τον Βούλγαρο εξτρέμ να οδηγεί τον Δικέφαλο του Βορρά προς τον τίτλο, με αριθμούς που... τρομάζουν.
Πηγή: sdna.gr
Ο άνθρωπος που τον οδηγεί στον τίτλο: «Μηχανή» γκολ και ασίστ ο Ντεσπόντοφ

Ακόμη δύο γκολ προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, δίνοντας το... τρίποντο στον ΠΑΟΚ με σκορ 2-1.

Ο Βούλγαρος εξτρέμ, σε ένα ακόμη ματς κομβικής σημασίας, ήταν ο X-Factor της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου, συνδράμοντας τα μέγιστα για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρά την έλευση του Φατίχ Τερίμ αγνοεί τη νίκη σε ντέρμπι.

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, στο ντέρμπι της Κυριακής σκόραρε δύο φορές κόντρα στον Παναθηναϊκό, φτάνοντας τα εννέα τέρματα στην Stoiximan Super League και τα έντεκα (δύο γκολ στο UEFA Conference League) σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα ο 27χρονος παίκτης του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει μοιράσει δέκα τέρματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετρώντας επτά ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, δύο στο Conference League και μία στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Αναμφίβολα, οι μέχρι τώρα αριθμοί του πρώην παίκτη της Λουντογκόρετς, κάνουν ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι βρήκε τον παίκτη «λίρα εκατό». Μπορεί να μην ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν με τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά ο Ντεσπόντοφ έχει αποδείξει πως μπορεί να δώσει τεράστια βοήθεια στους πρωτοπόρους της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά οι αριθμοί του Κιρίλ Ντεσπόντοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

image 2

Διαβάστε ακόμη...