Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μαρκίς Τάουνς

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Μαρκίς Τάουνς, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην τσεχική Οπάβα.
Πηγή: sdna.gr
Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μαρκίς Τάουνς

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός γκαρντ αντί του Κένταλ Σμιθ που αποχαιρέτησε μετά το επεισόδιο της Πρωτοχρονιάς. Μέσα στη λίστα του Φώτη Τακιανού βρίσκεται και ο Τάουνς, 28χρονος Αμερικανός-Δομινικανός ύψους 1,93εκ. που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των γκαρντ.

Ο Τάουνς ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη γερμανική Κράιλσχαϊμ από την οποία αποχώρησε μετά από 4 παιχνίδια για να συνεχίσει στην Οπάβα και στο τσεχικό πρωτάθλημα και παράλληλα στο Basketball Champions League.

Με τη φανέλα της Οπάβα στο εγχώριο πρωτάθλημα είχε 16,5 πόντους (29,2% στο τρίποντο) 4,3 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 8 παιχνίδια, ενώ στο BCL, όπου έπαιξε και κόντρα στον Προμηθέα, είχε 16,7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Το 2021-22 έπαιξε σε Λιθουανία και β' κατηγορία της Γαλλίας, το 2020-21 στην Ουκρανία (Κάλεβ) και Ισπανία (Μούρθια), ενώ στην τελευταία έπαιξε και το 2019-20.

Στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑOΚ υπάρχουν κι άλλα ονόματα, όμως αυτό του Τάουνς έχει περίοπτη θέση και σύντομα οι ιθύνοντες της ομάδας θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός εξ αυτών.

Διαβάστε ακόμη...