O Tάισον ψήφισε Θεσσαλονίκη και… ΠΑΟΚ

Από forzaonline.gr: Ο Τάισον Φρέντα παρά το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν αρκετές ημέρες χριστουγεννιάτικης άδειας αποφάσισε να μην ταξιδέψει κάπου, αλλά να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να περάσει ήρεμα και ξεκούραστα τις ημέρες του.
Πηγή: forzaonline.gr
O Tάισον ψήφισε Θεσσαλονίκη και… ΠΑΟΚ

Άλλωστε, ένας από τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την κίνηση ήταν το γεγονός πως λατρεύει τη Θεσσαλονίκη και την θεωρεί μια από τις πιο όμορφες πόλεις που έχει ζήσει και μάλιστα σημειώνει πως έχει δεθεί με αυτή και τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο του όποτε κινείται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Δεν είναι μυστικό πως ο Τάισον περπατά συχνά στη Νέα Παραλία είτε με τη οικογένεια του, είτε ακόμα και μόνος, αφού είναι κάτι που τον χαλαρώνει.

Όλα τα παραπάνω υπάρχουν στο μυαλό του έμπειρου Βραζιλιάνου εξτρέμ και αναφορικά με το μέλλον του, αφού ήδη έχουν γίνει κάποιες πρωταρχικές επαφές για την παραμονή του στην Τούμπα και μετά το πέρας του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μπορεί ο στενός κύκλος του, που βρίσκεται στη Βραζιλία να τον θέλει πίσω στη χώρα του καφέ, αλλά για την ώρα η παραμονή κερδίζει πόντους στο μυαλό του και η πλάστιγγα γέρνει όλο και πιο πολύ στο να συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Διαβάστε ακόμη...