A+ A A-

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις της Χρύσας Χατζέλλη και Ιουλιάννας Κοντονή, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηλυσιακού με 16-7, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Χρύσα Χατζέλλη:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες γι' αυτή τη νίκη. Θέλαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, τα οποία στο τέλος δεν μας βγήκαν διότι δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα, και θα έπρεπε να αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας ώστε να μη χάσουμε τη διαφορά. Το παιχνίδι πήγε καλά, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και πάμε παρακάτω για τις επόμενες αναμετρήσεις».

Ιουλιάννα Κοντονή:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτή τη νέα μου αρχή. Ελπίζω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ όσο περισσότερο γίνεται, και αυτή να είναι η εικόνα μας σε κάθε παιχνίδι, ή ακόμα και καλύτερη. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, και μαθαίνουμε η μία την άλλη. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει δυναμική και μπορεί να πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα».

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

  • Για τον ΠΑΟΚ
  • Για τους αντιπαλους
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Οι 16 φανέλες που δεν έχουν σκοράρει ποτέ!

Οι 16 φανέλες που δεν έχουν σκοράρει ποτέ!

28-11-2023 | Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook

Θετικό απολογισμό με όλους!

Θετικό απολογισμό με όλους!

28-11-2023 | Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook

"Φτωχή" νίκη επί της Σλάβια Πράγας (2002)

"Φτωχή" νίκη επί της Σλάβια Πράγας (2002)

28-11-2023 | aspromavresistories.blogspot.com

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.