Η ευρωπαϊκή λίστα, οι αλλαγές και οι επιλογές

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ καλείται να στρέψει την προσοχή του πλέον στα δύο παιχνίδια με την Χαρτς, την ώρα που στο "κάδρο" μπαίνει και το πρωτάθλημα που ξεκινάει.
Πηγή: paok24.com
Η ευρωπαϊκή λίστα, οι αλλαγές και οι επιλογές

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν κανονικά σήμερα το απόγευμα "ραντεβού" στο γήπεδο, δεδομένου πως ακολουθεί η αναμέτρηση της Κυριακής, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του και για το ματς με τον Αστέρα.

Παράλληλα, σήμερα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή του λίστα, ενώ μέχρι και την Τετάρτη μπορούν να γίνουν 2 αλλαγές.

Την ίδια στιγμή, με τους Φιλίπε Σοάρες και Τσιγγάρα να κάνουν εξετάσεις το απόγευμα, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την κατάστασή τους, σε αυτή τη φάση η κατάσταση στα χαφ είναι πολύ συγκεκριμένη.

Υπάρχουν οι Σβαμπ και Οζντόεφ που είναι υγιείς, αλλά και οι Γιαξής και Βρακάς, που ήταν και στην προετοιμασία, με τον Λουτσέσκου να περιμένει τα νεότερα για τους άλλους δύο.

Διαβάστε ακόμη...