“Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια”

Από paokday.gr:O Λευτέρης Σακελλαρίου παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis 95.5fm αναφέρθηκε στου Πάμπλο Γκαρσία και Αντελίνο Βιερίνια τονίζοντας πως μία ομάδα χρειάζεται ανθρώπους τέτοιους ποδοσφαιριστές.
Πηγή: paokday.gr
“Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια”

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μπορώ να πω άσχημη κουβέντα, πρέπει να μάθουμε να κρίνουμε στην Ελλάδα με το πως είναι κάποιος αυτή τη στιγμή, σίγουρα όμως με σεβασμό στην ιστορία του γιατί έχει προσφέρει πολλά».

Για το στοιχείο που του άρεσε στον Πάμπλο Γκαρσία: «Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση, ήταν ότι με βοηθούσε πολύ μέσα στο παιχνίδι, ειδικά τα νέα παιδιά. Προσέφερε ηρεμία και περισσότερο σε "ντόπαρε", όπως το ίδιο έκανε ο Βιτόλο, ο Κοντρέρας και ο Βιεϊρίνια που αγωνιζόμασταν στην ίδια πλευρά».

Ενώ για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Ο Βιεϊρίνια είναι ένας θρύλος όπως και ο Πάμπλο, πιστεύω ότι θα πρέπει να μείνει από ένα πόστο, γιατί μία ομάδα χρειάζεται ανθρώπους που χρειάζεται να ξέρουν την ομάδα, το ήθος και το τι πρεσβεύει. Αυτό φάνηκε ότι έλειπε στα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε και δεν ήταν εκεί. Ότι και αν κάνει, αν μείνει στην ομάδα πιστεύω ότι θα βοηθήσει».

Διαβάστε ακόμη...