Πρόωρη αδεια για… καλό σκοπό!

Από paok24.com:Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην Ευκαρπία, στο παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ Β και του Παναθηναϊκού Β, με τους "πράσινους" να προηγούνται με 1-0 παρά το ότι ο Δικέφαλος έχει κυριαρχήσει στο χορτάρι και έχει χάσει σωρεία ευκαιριών, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Δαρέλα στο 7΄ που κατέληξε άουτ.
Πηγή: paok24.com
Πρόωρη αδεια για… καλό σκοπό!

Στο γήπεδο του Μακεδονικού πάντως, ούτε στον αγωνιστικό χώρο, ούτε στον πάγκο αλλά ούτε και τις κερκίδες, δεν βρίσκονται οι Βλάντιμιρ Μπράντονιτς και Ραούλ Μορικέλι. Ο πρώτος είναι βέβαια τιμωρημένος για το σημερινό παιχνίδι, αλλά ο λόγος της απουσίας του Βόσνιου μεσοεπιθετικού και του Ιταλού στόπερ, είναι άλλος!

Συγκεκριμένα, αμφότεροι ενημερώθηκαν πως θα είναι μεταξύ αυτών που θα δώσουν το "παρών" την πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2023-24 στις 22 Ιουνίου και έτσι πήραν πρόωρη άδεια προκειμένου να... γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να είναι 100% έτοιμοι στις πρώτες προπονήσεις του... ΠΑΟΚ Α!

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται λοιπόν σε διακοπές, ενώ δεν είναι ακόμα βέβαιο πως θα ακολουθήσουν την αποστολή της "πρώτης" ομάδας στην Ολλανδία, μετά τις εν Ελλάδι προπονήσεις!

Διαβάστε ακόμη...