Στην Κοζάνη οι ευρωπαϊκοί αγώνες του ΠΑΟΚ mαteco στο EHF European League!

Από acpaok.gr: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση του διοικητικού υπεύθυνου των τμημάτων Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Χασεκίδη, με τον Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Λάζαρο Μαλούτα και τον πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού-Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, κ. Ζήση Μάρα, σχετικά με την «μεταφορά» της γυναικείας ομάδας στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, για τους αγώνες του EHF European League.
Πηγή: acpaok.gr
Στην Κοζάνη οι ευρωπαϊκοί αγώνες του ΠΑΟΚ mαteco στο EHF European League!

Έτσι, ο Δικέφαλος θα δώσει τους σημαντικούς αγώνες της Ευρώπης στο Γήπεδο της Κοζάνης, αναμένοντας την δυναμική στήριξη του κόσμου του, σε μία πόλη η οποία έχει έντονο το «ασπρόμαυρο» στοιχείο.

Η συζήτηση μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και του Δημήτρη Χασεκίδη έγινε σε εξαιρετικά πλαίσια, συνεργασίας και κατανόησης, όσον αφορά την φιλοξενία της πόλης στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του ΠΑΟΚ.

Για την επίτευξη της συμφωνίας αυτής, ο Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ως ΠΑΟΚ, από τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Λάζαρο Μαλούτα και τον πρόεδρο του Οργανισμού, κ. Ζήση Μάρα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου μας, η οποία συμμετάσχει στο EHF European League, δηλώνει ως έδρα της το ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, ένα γήπεδο «στολίδι» σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κύριο Δήμαρχο, Λάζαρο Μαλούτα και τον πρόεδρο, κ. Ζήση Μάρα, τόσο για την άμεση αντίδραση- έγκριση του αιτήματος που δηλώσαμε ως ΠΑΟΚ, όσο και για την εγκάρδια συνάντηση που είχαμε σε όλα τα επίπεδα τα οποία αφορούν το αθλητισμό, και όχι μόνο. Πλέον, καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της Δυτικής Μακεδονίας, και ιδιαίτερα το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ, με κέντρο την Κοζάνη, και των γύρω περιοχών, να στηρίξουν την ομάδα μας και το άθλημα στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης. Πιστεύω ότι στους αγώνες τους οποίους θα δώσουμε το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Ελπίζω και είμαι βέβαιος, ότι και οι υπόλοιποι φορείς της περιοχής, όπως είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η τοπική κοινωνία γενικότερα, και οι επιχειρηματίες της Κοζάνης, θα δουν με θετικό πνεύμα το συγκεκριμένο εγχείρημα, και θα συνδράμουν στον βαθμό τον οποίο τους αναλογεί».

Διαβάστε ακόμη...