Το περσινό πάθημα των μεταγραφών

Από paok24.com: Τι συνέβη πέρυσι και τι γίνεται φέτος
Πηγή: paok24.com
Το περσινό πάθημα των μεταγραφών

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του στη Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει, με τους "ασπρόμαυρους" να καλούνται να μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Το πρώτο "ραντεβού" στο γήπεδο είναι στις 22 του Ιούνη και στις 3 Ιουλίου, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα αναχωρήσουν με προορισμό την Ολλανδία και το Τέχελεν, μία περιοχή που βρίσκεται κοντά στο Φένλο και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 17 Ιουλίου.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ -κι αυτό που θέλει κι ο Λουτσέσκου- είναι η ομάδα να είναι σε μεγάλο ποσοστό έτοιμη, όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό, με φόντο την αναχώρηση για την Ολλανδία, προκειμένου να δουλέψει σε όλους τους τομείς ο Ρουμάνος τεχνικός.

Κάτι που ίσχυε και πέρυσι, όταν ενώ οι "ασπρόμαυροι" έλεγαν ότι το 80-90% του ρόστερ θα έπρεπε να κλείσει πριν από το βασικό στάδιο, τελικά, στην Ολλανδία βρέθηκαν ελάχιστα νέα πρόσωπα, όπως ο Κοτάρσκι, ο Ντάντας, ο Κάργας, ο Κουαλιάτα και ο Ράφα Σοάρες, για να προστεθούν στη συνέχεια παίκτες όπως ο Μπράντον Τόμας -όπως εξελίχθηκε εκείνη η υπόθεση- και ο Νάρεϊ.

Πέρυσι -λοιπόν- αυτός ο στόχος δεν επετεύχθη και τελικά, αρκετοί μεταγραφικοί στόχοι έκλεισαν στα μέσα του Ιούλη, με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται ανέτοιμος στα ματς με τη Λέφσκι Σόφιας, στα προκριματικά του Europa Conference League και να το πληρώνει αυτό, με τον αποκλεισμό...

Διαβάστε ακόμη...