"Προσωπική επιτυχία των παικτών ο τίτλος" (1985)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 9/6/1985, οι δηλώσεις των Βάλτερ Σκότσικ, Γιώργου Κούδα και Πέτρου Καλαφάτη, λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, της περιόδου 1984-1985 ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
"Προσωπική επιτυχία των παικτών ο τίτλος" (1985)

Βάλτερ Σκότσικ (Τεχνικός του ΠΑΟΚ): "Συγχαρητήρια στην ομάδα! Παίρνει άξια το πρωτάθλημα, Ήμασταν πρώτοι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος και στα κρίσιμα παιχνίδια με τους υπόλοιπους διεκδικητές, πήραμε πολύτιμους βαθμούς. Είναι προσωπική επιτυχία των παικτών αυτός ο τίτλος.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, από τον Γιώργο Κούδα, τον Φούρτουλα, τον διερμηνέα μου Γιάννη, τον γιατρό, τον μασέρ, τον φροντιστή, όλους όσους με βοήθησαν. Τώρα έχουμε μπροστά μας το (αδιάφορο) ματς με τον Παναθηναϊκό και τον τελικό Κυπέλλου με τη Λάρισα. Ελπίζω στον τελικό να παίξουμε καλή μπάλα και να πάρουμε το νταμπλ.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έχω να πω ότι μόνο καλό δεν ήταν! Ίσως την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό να ξοδέψαμε πολλές δυνάμεις. Είναι πολύ άσχημο να παίζει σε έναν αγωνιστικό χώρο όπως αυτόν της Νέας Σμύρνης και το γκολ μόνο από σύμπτωση θα ερχόταν.

Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος προσπάθησε, ήταν σωστός. Οι οπαδοί μας ήταν και πάλι φανταστικοί".

Γιώργος Κούδας (τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ): "Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι πως είναι απαράδεκτο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνονται παιχνίδια με τέτοιες γηπεδικές και καιρικές συνθήκες.

Κάθε άλλο παρά ιδανικές είναι. Αυτό πρέπει οι αρχές, οι παράγοντες και όλοι γενικά να το συνειδητοποιήσουν αφού δεν εξυπηρετεί σε τίποτε. Για την ομάδα μου έχω να πω ότι δικαιώθηκαν οι κόποι και οι αγωνίες μιας ολόκληρης χρονιάς, μία μάλιστα αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που στην πρώτη μου χρονιά με τη νέα ιδιότητά μου, ευτύχησα να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ομάδα, με την οποία έχω συνδέσει το όνομά μου και την καριέρα μου. Έχουμε μια μάχη να δώσουμε ακόμη, αυτή με τη Λάρισα στον τελικό του Κυπέλλου, που εύχομαι να την κερδίσουμε και αυτή".

Πέτρος Καλαφάτης (Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ): "Ευχαριστώ όλους όσους μας βοήθησαν. Εύχομαι να δώσουμε και τον δεύτερο τίτλο στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ τον Πανιώνιο που έπαιξε τίμια, τιμώντας την ιστορία του και σβήνοντας όλους τους ψιθύρους".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...