Επιτακτική ανάγκη ο φορ - Τι γίνεται με Τζίμα

Από sdna.gr:Ο επιθετικός πρώτης γραμμής συνιστά άμεση ανάγκη για τον ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με την απουσία του Στέφανου Τζίμα, ο οποίος δεν πρόκειται να είναι παρών στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Δικεφάλου!
Πηγή: sdna.gr
Επιτακτική ανάγκη ο φορ - Τι γίνεται με Τζίμα

Στην περίπτωση του επιθετικού, τα πράγματα είναι σαφώς πιο περίπλοκα για τους Θεσσαλονικείς καθώς επί του παρόντος, πο μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Στέφανος Τζίμας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάσος Θέος, κάλεσε 27 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 10 ανήκουν στον ΠΑΟΚ και πρόκειται για τους: Στέφανο Τζίμα, Δημήτρη Μοναστηρλή, Χαράλαμπο Γεωργιάδη, Ζήση Τσίκο, Νίκο Δεληγιάννη, Λευτέρη Τασιούρα, Δημήτρη Κωττά, Κώστα Γκούμα, Νίκο Σπυράκη και Γιάννη Γκιτέρσο.

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων είναι στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο διάστημα 12-16 Ιουνίου, ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 στην Μάλτα (3-16 Ιουλίου). Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 3 Ιουλίου για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17.

Τι σημαίνει αυτό; Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να είναι παρών στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Δικεφάλου και ανήκει στους δικαιολογημένα «απόντες» λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική.

Η Εθνική Νέων θα συμμετάσχει στον 2o όμιλο της τελικής φάσης του EURO 2023, με αντιπάλους την Ισλανδία, την Νορβηγία και την Ισπανία. Στον πρώτο όμιλο θα συμμετάσχουν η διοργανώτρια χώρα Μάλτα, η Πολωνία, η Πορτογαλία και η Ιταλία και την πρόκριση στην ημιτελική φάση (νοκ άουτ αγώνες) θα κατακτήσουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Αν -μάλιστα- η Εθνική προκριθεί, το ταξίδι συνεχίζεται και ο Στέφανος Τζίμας θα είναι απών απ΄όλη την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, δεδομένο που οφείλει να προσμετρηθεί από τους Θεσσαλονικείς ως προς το πώς θα κινηθούν...

Διαβάστε ακόμη...