Ο Ρένφρο 4ος σέντερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ με 100+ ασίστ

Από esake.gr: Σε ένα παιχνίδι στο οποίο έμεινε σε «ρηχά νερά», ο Νέιτ Ρένφρο κατάφερε να φτάσει σε ένα ακόμη ατομικό επίτευγμα. Ο Αμερικανός έγινε ο 4ος σέντερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ mateco που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό ασίστ.
Πηγή: esake.gr
Ο Ρένφρο 4ος σέντερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ με 100+ ασίστ

Με τις τέσσερις ασίστ που είχε χθες, ο Ρένφρο έφτασε τις 101 (9 πέρυσι και 92 φέτος) σε 36 αγώνες στην Basket League. Στην ιστορική λίστα των κορυφαίων πασέρ του ΠΑΟΚ mateco στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, θέση έχουν τρεις ακόμη σέντερ. Η σχετική λίστα έχει πλέον ως εξής...

*Γιάννης Γιαννούλης 199 ασίστ σε επτά σεζόν (14ος)

*Λάζαρος Παπαδόπουλος 154 ασίστ σε τρεις σεζόν (17ος)

*Ζόραν Σάβιτς 119 ασίστ σε δύο σεζόν (26ος)

*Νέιτ Ρένφρο 101 ασίστ σε δύο σεζόν (30ός)

Ο Ρένφρο έγινε συνολικά ο 30ός και 13ος ξένος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ mateco που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό ασίστ.

Ακόμη για τον Δικέφαλο...

*Δεν είχε ματς στην κανονική περίοδο στο οποίο να παρουσίασε λιγότερους από δύο παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά αυτό έγινε χθες για δεύτερη φορά στα πλέι οφ. Ο Γιανίκ Φράνκε είχε 16 πόντους και δεν υπήρξε άλλος με διψήφιο αριθμό. Το ίδιο έγινε και στον 2ο προημιτελικό κόντρα στον Προμηθέα όταν ο Τζέιλεν Ράιλι είχε 32 πόντους.

*Ο ΠΑΟΚ mateco σημείωσε αρνητικό ρεκόρ περιόδου με το 21,05% με το οποίο εκτέλεσε στα τρίποντα (4/19). Η προηγούμενη χειρότερη επίδοση του ήταν το 22,22% που είχε στον 2ο προημιτελικό με τον Προμηθέα, ματς στο οποίο μέτρησε 6/27 τρίποντα.

Διαβάστε ακόμη...