Έτοιμη για τον τίτλο η Κ17!

Από paok24.com: Έτοιμη να προσθέσει ακόμα ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας στη μεγάλη... συλλογή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, είναι η Κ17, η οποία αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζει στις 20:00 την ΑΕΚ, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος (Άρης – Ολυμπιακός στις 17:00 ο πρώτος), που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!
Πηγή: paok24.com
Έτοιμη για τον τίτλο η Κ17!

«Το Final Four είναι ένα γεγονός που περιμένουν με ανυπομονησία τα παιδιά επί πολλά χρόνια. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η «φουρνιά» παικτών είχε την ατυχία, λόγω της πανδημίας, να μην παίξει στο πρωτάθλημα της Κ15 πριν δύο χρόνια. Κάποιοι από αυτούς ήταν μαζί μας και στο περσινό Final Four, όντας ένα χρόνο μικρότεροι, έχουν ζήσει την διαδικασία, κι αυτό σαφώς θα βοηθήσει όλα τα παιδιά.

Είναι ταλαντούχοι όλοι τους, οι περισσότεροι εκπαιδεύονται επί πολλά χρόνια μαζί, ενώ δουλέψαμε αρκετά καλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι ότι έπαιξαν με την Κ17 φέτος περισσότεροι από 30 ποδοσφαιριστές και το Final Four είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τις ικανότητές μας σε παιχνίδια με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από αυτά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό είναι για το οποίο αδημονούν, εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές μας.

Αυτό που πάντα λέω στα παιδιά είναι να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, να προσπαθούν κάθε μέρα να βγαίνουν καλύτεροι από το γήπεδο και μέσω αυτής της διαδικασίας να κερδίσουν πράγματα που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια, να το χαρούν όλοι και φυσικά να παραμείνουν υγιείς» τόνισε ο προπονητής της Κ17, Πέτρος Τσιαπακίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, ενώ από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Παπαγεωργίου, είπε:

«Ανυπομονούμε όλη τη χρονιά για το Final Four και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για όλα τα εμπόδια που ενδέχεται να συναντήσουμε. Είμαστε μια αρκετά ποιοτική ομάδα με χαρακτήρα και αυτό θέλουμε να αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι. Στο Final Four εκπροσωπούμε έναν μεγάλο σύλλογο και στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την υπεράσπιση του τίτλου και την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος».

Από την Super League, τονίζεται:

"H ανάδειξη του Πρωταθλητή Κ17 θα γίνει από την Τελική Φάση (final 4) του Πρωταθλήματος Super League K17 αγωνιστικής περιόδου 2022-23, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8/6/2023 (ημιτελικοί) και την Κυριακή 11/6/2023 (τελικός) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr, από το κανάλι Novasports στο YouTube καθώς επίσης και από από τα κανάλια SportKlub (σε Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία) και Diema Sport (Βουλγαρία).

Οι αγώνες θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξενεί δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League Κ17.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο μέσω ονομαστικών προσκλήσεων".

Διαβάστε ακόμη...