Γιατί ανησυχεί ο Λουτσέσκου

Από forzaonline.gr:Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στη Ρουμανία προκειμένου να δει την οικογένεια του και να περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης.
Πηγή: forzaonline.gr
Γιατί ανησυχεί ο Λουτσέσκου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ χρειαζόταν σαφώς αποφόρτιση μετά από μια χρονιά με ένταση, αποτυχίες και τεράστια πίεση. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ηρεμήσει, καθώς θέλει να είναι όλα έτοιμα ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Λουτσέσκου βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο τις προηγούμενες ημέρες είχε τηλεδιάσκεψη, αλλά και με τους Ζοσέ Μπότο και το τμήμα σκάουτινγκ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανησυχεί πως χάνεται χρόνος, οποίος κυλάει εις βάρος της ομάδας τη δεδομένη στιγμή, καθώς θέλει να έχει το 80% του ρόστερ της νέας σεζόν διαθέσιμο στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» στην Ολλανδία. Μάλιστα, έχει επικοινωνήσει αυτό το... άγχος του, τόσο στους συνεργάτες του, όσο και στους επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Πάντως, ο Λουτσέσκου έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του Δικεφάλου και για αυτό τον λόγο παρά την ανησυχία του προσπαθεί να παραμείνει ήρεμος αναφορικά με το θέμα του προγραμματισμού της νέας σεζόν. Ο προπονητής του Δικεφάλου αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μερικές ημέρες πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις για τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...