Αποχαιρετά την Τουλούζ ο Τσιγγάρας: «Eυχαριστώ για όλα»

Από paokday.gr:Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα από την Τουλούζ ο Χάρης Τσιγγάρας, με τον νεαρό κεντρικό χαφ που ανήκει στον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει την παρουσία του ως δανεικός στη γαλλική ομάδα και να επιστρέφει στον Δικέφαλο καθώς η ομάδα της νότιας Γαλλίας δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς την οποία είχε από τους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: paokday.gr
Αποχαιρετά την Τουλούζ ο Τσιγγάρας: «Eυχαριστώ για όλα»

Ο 22χρονος χαφ δεν κατάφερε να κερδίσει τη «μάχη» που κλήθηκε να δώσει για την καθιέρωση του στην Τουλούζ, με τον ίδιο ωστόσο να μην έχει και την τύχη με το μέρος του, καθώς ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμού που δεν του επέτρεπαν να πάρει τον απαιτούμενο ρυθμό ώστε να δείξει τις ικανότητες του εντός των τεσσάρων γραμμών. Μάλιστα, πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να λύσει το πρόβλημα με τους προσαγωγούς το οποίο τον ταλαιπωρούσε.

Ο ποδοσφαιριστής που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025 αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στην... βαλίτσα του ένα Κύπελλο Γαλλίας, ενώ και έξι συμμετοχές όπως και μία ασίστ με τους «Violets», ενώ μετά από λίγες ημέρες ξεκούρασης αναμένεται να ενταχθεί στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Το σημαντικότερο για τoν 22χρονο ποδοσφαιριστή, εκτός του αγωνιστικού χρόνου που δεν βρήκε, είναι οι παραστάσεις που αποκόμισε από τον γαλλικό σύλλογο, το ότι αναγκάστηκε να μείνει μακριά από την Ελλάδα, είναι πράγματα που μπορεί να τον βοήθησαν και ως ποδοσφαιριστή και ως χαρακτήρα, με τον ίδιο να ευχαριστεί τον Σύλλογο.

Διαβάστε ακόμη...