Μία ξεχωριστή εμπειρία για τον Jordan Sibert

Από paokbc.gr: Ο Jordan Sibert ξεκίνησε διαφορετικά το πρωινό του σήμερα. Επισκέφτηκε το Pinewood American International School και είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε νέα παιδιά και να μοιραστεί την ιστορία του.
Πηγή: paokbc.gr
Μία ξεχωριστή εμπειρία για τον Jordan Sibert

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ mateco Κώστας Κακαρούδης, που είναι γυμναστής στο Pinewood, υποδέχθηκε τον Jordan Sibert και ο Αμερικανός γκαρντ είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τις εμπειρίες του αλλά και την οπτική του γωνία σαν life coach. Γνώρισε πολλά νέα παιδιά που προσπαθούν να βρουν ένα κίνητρο για την ζωή τους ως ενήλικες αλλά και ως αθλητές. Ακόμη, δεν δίστασε να μοιραστεί τις αναμνήσεις που του άφησε ο τραυματισμός που είχε, ο οποίος του έδωσε ώθηση να προσπαθεί περισσότερο σαν αθλητής και αναφέρθηκε στην δύσκολη προσαρμογή του μακριά από το σπίτι και την οικογένεια του. Στο τέλος της παρουσίασης του τα παιδιά έσπευσαν να συζήτησαν μαζί του, έβγαλαν φωτογραφίες και εκείνος μοιράστηκε τις σκέψεις του στο www.paokbc.gr λέγοντας για την σημερινή ξεχωριστή εμπειρία:

«Βίωσα μία απίστευτη εμπειρία μιλώντας σε αυτά τα παιδιά! Είναι κάτι που το έχω ξανακάνει, αλλά έχουν περάσει 3-4 χρόνια από την τελευταία φορά που το επιχείρησα και ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα να μιλήσω σε αυτά τα παιδιά και να προσπαθήσω να τους δώσω ένα κίνητρο. Ήταν όλα τέλεια και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε».

Ο Jordan Sibert αναφέρθηκε και στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με το Περιστέρι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας μας για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι και για να πάμε παρακάτω χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας που πάντα έχουμε. Πρέπει να πάρουμε αυτή τη νίκη και τους χρειαζόμαστε όλους μαζί μας. Τα λέμε αύριο»!

Διαβάστε ακόμη...