Κεντζιόρα: «Έμαθα από το διαδίκτυο ότι φεύγω από τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο δανεισμός του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, ωστόσο, ο Πολωνός δήλωσε έκπληκτος από το τέλος της συνεργασίας, υπογραμμίζοντας πως το έμαθε από το διαδίκτυο.
Πηγή: sdna.gr
Κεντζιόρα: «Έμαθα από το διαδίκτυο ότι φεύγω από τον ΠΑΟΚ»

Προ ημερών, ο ΠΑΟΚ είπε «αντίο» (και) στον Τόμας Κεντζιόρα και ευχαρίστησε τον Πολωνό αμυντικό για την παρουσία του στην ομάδα τους πέντε μήνες του δανεισμού του από την Ντιναμό Κιέβου.

Για την ακρίβεια, ο Δικέφαλος γνωστοποίησε επί της ουσίας πως δεν θα προβεί σε καμία ενέργεια παραμονής του στην Τούμπα, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του, αν και ο Πολωνός έδειξε έκπληκτος σε δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας, υπογραμμίζοντας πως: «Έμαθα ότι φεύγω από τον ΠΑΟΚ από το διαδίκτυο».

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε: «Πριν το τέλος της σεζόν μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και πήρα ένα ελαφρώς διαφορετικό μήνυμα από εκείνον. Έμαθα ότι φεύγω από το σύλλογο από το διαδίκτυο».

Μιλώντας για το διάστημα της παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς, ο 28χρονος τόνισε: «Ήρθα στον σύλλογο μεσούσης της σεζόν, εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν παιχνίδια στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να έρθω σε φόρμα. Υπήρξε άλλος ένας τραυματισμός στην πορεία. Όταν όμως ήμουν υγιής, έπαιζα πάντα».

Όσο για την Ντιναμό Κιέβου, όπου και αναμένεται να επιστρέψει μετά το τέλος των υποχρεώσεων με την Εθνική; «Με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, άφησα πίσω μου μία από τις πιο δύσκολες εποχές της ζωής μου. Το φθινόπωρο παίξαμε χωρίς οπαδούς και οι αγώνες διακόπτονταν καθώς υπήρχε κίνδυνος επιθέσεων. Γι' αυτό τον χειμώνα αποφάσισα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον για να σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο».

Ο Κεντζιόρα κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος και όπως υπογράμμισε: «Περίμενα ότι τον Μάρτιο δεν θα έπαιρνα κλήση γιατί δεν έπαιζα πολύ εκείνη την περίοδο. Είμαι εδώ τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δείξω την καλύτερή μου πλευρά».

Διαβάστε ακόμη...