Αίνιγμα με τον Γκαρσία

Από paok24.com: Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες ημέρες για το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία (και των συνεργατών του) στον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο συνεργασίας του Ουρουγουανού τεχνικού ολοκληρώνεται στη λήξη της σεζόν και ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα παραμείνει στην οικογένεια του Δικεφάλου ή αν θα επιχειρήσει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα.
Πηγή: paok24.com
Αίνιγμα με τον Γκαρσία

Ο 46χρονος λατινοαμερικάνος προπονητής συμπληρώνει οχτώ χρόνια παρουσίας στους πάγκους ομάδων του ΠΑΟΚ. Εκανε την αρχή τη σεζόν 2015-16, όντας βοηθός στην Κ-17), ακολούθησαν τέσσερις περίοδοι-ως πρώτος προπονητής-στην ομάδα νέων Κ-19, ενώ τη σεζόν 2020-21 (από τις 30 Οκτωβρίου 2020 και μετά, διαδεχόμενος τον Αμπέλ Φερέιρα) ανέλαβε την πρώτη ομάδα, με την οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος. Τα δύο τελευταία χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του ΠΑΟΚ Β΄, τον οποίο καθοδηγεί στο βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Γκαρσία δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα. Από την άλλη, οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου επιμένουν ότι οι σχετικές συζητήσεις θα γίνουν στο τέλος της σεζόν.

«Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Ο κόουτς θ' αποφασίσει τι έχει στο μυαλό του, όχι εγώ» ήταν η δήλωση του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, του πιο στενού συνεργάτη του Γκαρσία μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Tετάρτης κόντρα στον Πανσερραϊκό, διατηρώντας, έτσι, «θολό» το τοπίο της επόμενης ημέρας.

Εύκολα, πάντως, γίνεται αντιληπτό ότι ο Γκαρσία συνιστά μια ιδιαίτερη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, έχοντας καταγράψει μια σχεδόν πενταετή διαδρομή στο Δικέφαλο κι ως ποδοσφαιριστής και, συνεπώς, οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον της συνεργασίας του (ή μη) με τους «ασπρόμαυρους» αναμένονται με ζωηρό ενδιαφέρον.

Πηγή: FORZA

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...