Η θέση των οπαδών του ΠΑΟΚ από Γερμανία

Από forzaonline.gr: Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Στουτγάρδη, τοποθετήθηκαν μέσω ανακοίνωσης για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, τα λάθη που έγινε, αλλά και την αναγκαιότητα να υπάρξουν άμεσα αλλαγές στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» και κινήσεις που θα επαναφέρουν το όραμα του πρωταθλητισμού.
Πηγή: forzaonline.gr
Η θέση των οπαδών του ΠΑΟΚ από Γερμανία

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, βρήκε τον Π.Α.Ο.Κ. μακριά από κάθε είδους επιτυχία. Το χειρότερο δεν είναι η αποτυχία σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά η έλλειψη πλάνου και οράματος για την επόμενη μέρα αλλά και ξεκαθάρισμα ποιοι θα τρέξουν το πλάνο (πολλά μέτωπα εσωτερικά με ευθύνη του ιδιοκτήτη) .

Το περίφημο πλάνο του περσινού καλοκαιριού, που τόσο πολύ διαφημίστηκε, αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία εφαρμογή –αν τελικά υπήρχε πράγματι πλάνο- στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Αυτό που εμείς βλέπουμε, είναι ένα γκρίζο σύννεφο πάνω από τον ΠΑΟΚ. Παίκτες αποτυχημένοι, ψυχολογία στο μηδέν, συζήτηση για το γήπεδο κομμένη εδώ και καιρό με πολλές δικαιολογίες , στασιμότητα για το προπονητικό κέντρο, ανύπαρκτη επικοινωνία με τον κόσμο, στελέχη που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες .

Μπορεί να είμαστε μακριά, αισθανόμαστε όμως τόσο κοντά στην ομάδα, στα καλά και στα άσχημα και νιώθουμε το ίδιο βάρος στο στήθος που νιώθουν και οι συνοπαδοί μας στην Ελλάδα. Εμείς κρίνουμε σαν οπαδοί και νιώθουμε ότι χάθηκε άλλη μια χρονιά χωρίς να γίνουν βήματα προς τα εμπρός (αντίθετα μάλιστα έγιναν βήματα προς τα πίσω) με εξαίρεση την ανάδειξη κάποιων παιδιών από την ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Ο λαος του ΠΑΟΚ, δεν ήταν ποτέ αχάριστος. Αναγνωρίζει την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα και περιμένει όμως από τον μεγαλομέτοχο αποφάσεις και ενέργειες που θα μας κάνουν να νιώσουμε περηφάνια ξανά .Όπως ο ίδιος μας ειχε υποσχεθεί. Γιατί φέτος δεν νιώσαμε αυτό το συναίσθημα.

Περιμένουμε από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ τις κινήσεις που θα ξαναφέρουν στην Τούμπα το όραμα για το μέλλον και την διάθεση. Περιμένουμε ανάληψη ευθυνών από όσους ευθύνονται για την πορεία της ομάδας. Αν δεν μπορούν οι ίδιοι να το κάνουν, είναι η ώρα του Ιβάν Σαββίδη με πράξεις . Το αφεντικό είναι ένα και πρέπει να λειτουργεί ως αφεντικό ακόμα και από μακριά με πράξεις και να δώσει το στίγμα του ξανά.

Περιμένουμε τέλος από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, να λειτουργήσει όπως λειτουργούσε τη χρονιά του νταμπλ. Χωρίς συμβιβασμούς και δημόσιες σχέσεις. Δεν χωράνε στον ΠΑΟΚ δισταγμοί και καλές σχέσεις. Τέλος εδώ. Περιμένουμε να δούμε κινήσεις- πράξεις που θα κάνουν και πάλι τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή. Ο χρόνος δεν περισσεύει. Ήδη πέρασαν πολλές μέρες με εκθέσεις ιδεών, λίστες που δόθηκαν που πάλι περιμένουν έγκριση του ίδιου. Δώστε στον ΠΑΟΚ και στον λαό του αυτο που του αξιζει.

ΥΓ.1. Καλές οι απόδεσμεύσεις ποδοσφαιριστων που δεν μπορούσαν άλλο να προσφέρουν αλλά ο ΠΑΟΚτσης περιμένει άμεσα κινήσεις με ποδοσφαιριστές ποιοτικους,πραγματικά από το πάνω ράφι και όχι κινήσεις μέτριων ποδοσφαιριστων που δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα.

ΥΓ2. Πλησιαζει απειλητικά ο καιρός που η ομάδα θα φύγει για προετοιμασία στην Ολλανδία και κουράστηκαμε με τις διαρροές. Απαιτούμε πραγματική ενίσχυση και όραμα χθες. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Αλήθεια ποιο απ όλα τα μέτωπα τα εσωτερικά θα τρέξει τον σχεδιασμό της ομάδας φέτος? Ποιοι προτείνουν τους παίκτες?

ΥΓ3. Για τον δικέφαλο αετό και τον τρελό σου τον λαό....

Διαβάστε ακόμη...