Οι απουσίες από την πρώτη του ΠΑΟΚ

Από forzaonline.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει ορίσει την ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας του, με την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν να έχει οριστεί για τις 22 Ιουνίου.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι απουσίες από την πρώτη του ΠΑΟΚ

Από τις πρώτες προπονήσεις του Δικεφάλου στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν δεδομένες απουσίες, αφού θα λείπουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα έχουν υποχρεώσεις με Ελλάδα και Σερβία αντίστοιχα έως και τις 19 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι θα τους δοθεί έξτρα άδεια.

Όσον αφορά τον Σβέριρ Ίνγκασον, ο Ισλανδός στόπερ είναι στην... αναμονή αφού θα μάθει τις κλήσεις για την Εθνική Ισλανδίας την Τρίτη 6 Ιουνίου...

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Ντομινίκ Κοτάρσκι και στους Στέφανου Τζίμα, αφού ο Κροάτης τερματοφύλακας θα λάβει μέρος στο Euro U21 και ο νεαρός επιθετικός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μάλιστα ενδέχεται να χάσουν και μέρος της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία, αφού οι υποχρεώσεις τους θα τραβήξουν μέχρι και τις αρχές Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη...