Οι μικρές εκλάμψεις του Φιλίπε Σοάρες!

Από paok24.com: Ο Φιλίπε Σοάρες βρίσκεται στον ΠΑΟΚ 1,5 χρόνο πλέον, με τον Πορτογάλο μέσο να μην έχει καταφέρει να εκπληρώσει τις προσδοκίες που δημιούργησε η μεταγραφή του.
Πηγή: paok24.com
Οι μικρές εκλάμψεις του Φιλίπε Σοάρες!

Οι «ασπρόμαυροι» τον απέκτησαν τον Ιανουάριο του 2022, από τη Μορεϊρένσε, δαπανώντας το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Στο πρόσωπο του, οι άνθρωποι του Δικεφάλου είδαν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να εκτοξεύσει την αξία του στη Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να πωληθεί με μεγαλύτερα ποσά. Ενάμισι χρόνο μετά, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να κοιτάζει περισσότερο πως θα ελαττώσει τη «χασούρα» της μεταγραφής.

Ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου πως αξίζει να λογίζεται για τον βασικό κορμό του συνόλου. Στην χρονιά που μας πέρασε, ο Φιλίπε κατέγραψε 24 συμμετοχές. Συνολικά βρέθηκε στο γήπεδο 664′, γεγονός που σημαίνει πως ο μ.ο. συμμετοχής του είναι τα 27,6 λεπτά. Μάλιστα, αν προσθέσουμε και τις περσινές εμφανίσεις, ο Σοάρες έχει φορέσει τα «ασπρόμαυρα» σε 41 περιπτώσεις. Σε όλες αυτές, μετρά μόλις 1 (!) 90λεπτό. Αυτό με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο», για τα Play-Off, εκεί όπου και πάλι αντιμετώπισε ζητήματα με κράμπες προς το φινάλε.

Είναι ποδοσφαιριστής με εντάσεις, καλό οδήγημα της μπάλας, ωστόσο φαίνεται να υστερεί στο τακτικό κομμάτι. Κακές τοποθετήσεις στα αμυντικά του καθήκοντα. Πολλές φορές αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως οι συμπαίκτες του δείχνουν να έχουν έγνοια πως θα τον καλύψουν. Δείχνει να υστερεί και στο πνευματικό κομμάτι.

Στο κομμάτι της συνεισφοράς, ο Σοάρες έχει να επιδείξει ένα γκολ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», πέρυσι για τα Play-Off, ένα με τον Ιωνικό φέτος στη Νίκαια και μια ασίστ με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο», στο μοναδικό του 90λεπτο. Η μοναδική φορά που έδειξε να το «βρίσκει», ήταν στο φινάλε του πρώτου γύρου, εκεί όπου πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΝΠΣ Βόλο. Τότε όμως, τραυματίστηκε και απ' όταν επέστρεψε το είχε «χάσει».

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει γίνει η αξιολόγηση του παίκτη και δεν αποκλείεται να ψαχτεί τρόπος ώστε να παραχωρηθεί με δανεισμό ή ακόμη και με μεταγραφή. Είναι γνωστό άλλωστε, πως οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν παίκτες για τα χαφ, 1 ή 2, ανάλογα και με την εξέλιξη στην περίπτωση Ντάντας.

Διαβάστε ακόμη...