Τα μεταγραφικά «θέλω» του Λουτσέσκου κι η συζήτηση με τον Σαββίδη

Από thessports.gr: Κάτι λιγότερο από 20 μέρες μένουν για την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν και πλέον χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Ιβάν Σαββίδης και Ράζβαν Λουτσέσκου είχαν μια συζήτηση για τα μεταγραφικά την περασμένη Πέμπτη και έθεσαν τις προτεραιότητες...
Πηγή: thessports.gr
Τα μεταγραφικά «θέλω» του Λουτσέσκου κι η συζήτηση με τον Σαββίδη

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέλυσε την κατάσταση και ενημέρωσε τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για τους παίκτες, που χρειάζεται, με δεδομένες τις αποχωρήσεις και τις ανάγκες που ήδη υπήρχαν...

Ποιοι είναι οι παίκτες που χρειάζεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου για μια ομάδα, πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν, που θα βάζει τον πήχη υψηλότερα;

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει δύο επιθετικούς (ο Ολιβέιρα είναι παρελθόν κι ο Μπράντον Τόμας έχει ελάχιστες πιθανότητες να αλλάξει το αρνητικό κλίμα), δύο χαφ, που μπορεί να γίνουν ένας, εφόσον τελικά παραμείνει ο Ντάντας (ο Μπότο έχει πει ότι το θέμα προχωρά, αλλά προς το παρόν στην Τούμπα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό), έναν αριστερό μπακ, καθώς θέλει κάτι καλύτερο από τον Ράφα Σοάρες, έναν ή ακόμη και δύο εξτρέμ, που θα μπορούν να παίζουν και στον άξονα, καθώς και έναν δεξιό στόπερ για μπακ απ του Ίνγκασον, καθώς ο Κάργας θα αποδεσμευτεί. Αυτά είναι τα "θέλω" του Λουτσέσκου, χωρίς να υπολογίζεται άλλη αποχώρηση ή κάποια πώληση που ίσως προκύψει μέσα στο καλοκαίρι.

Στις σκέψεις του ΠΑΟΚ είναι να δοθεί δανεικός ο Μιχαηλίδης για να πάρει παιχνίδια και να καλύψει το χαμένος έδαφος, αλλά αυτή η θέση καλύπτεται με Κουλιεράκη και Νέσμπεργκ.

ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΣΑ

Επειδή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα... λειψανδρίας, ο Λουτσέσκου θέλει τουλάχιστο τρεις απ΄ αυτές τις μεταγραφές να γίνουν άμεσα και στην Τούμπα επικρατεί ένας... πυρετός προκειμένου να κλείσουν αυτές τις μέρες τουλάχιστο τρεις μεταγραφές.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει ζητήσει σ΄ αυτή την τριάδα των πρώτων μεταγραφών που περιμένει από μέρα σε μέρα, να είναι ένας επιθετικός πρώτης γραμμής, ένας χαφ (ένα οχτάρι με ενέργεια, σε παραγωγική ηλικία) κι ένας ακραίος επιθετικός, που μπορεί να παίζει και πίσω από τον φορ, ένας παίκτης για παράδειγμνα, με τα χαρακτηριστικά του Τάισον.

Αυτές οι τρεις πρώτες επιλογές, και ειδικά ο επιθετικός και ο χαφ θα ανήκουν στην κατηγορία των... ακριβών (και θα έρχονται από καλά πρωταθλήματα), καθώς γι΄ αυτές τις θέσεις ο ΠΑΟΚ δίνει και συμβόλαια άνω του εκατομμυρίου.

Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το ποιοι θα είναι οι παίκτες, για τους οποίους ο ΠΑΟΚ θα κάνει την τελική κίνηση.

Μ΄ αυτές τις τρεις κινήσεις γίνεται καλό ξεκίνημα και στη συνέχεια ο Λουτσέσκου περιμένει το μεγαλύτερο μέρος των συνολικά οχτώ μεταγραφών που έχει ζητήσει, να κλείσει μέχρι να φύγει η ομάδα στην Ολλανδία στις 3 Ιουλίου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην του φτάνουν οι παίκτες στην προετοιμασία, με δεδομένες και τις απουσίες λόγω εθνικών...

πηγή: FORZA

Διαβάστε ακόμη...