Το μυαλό του μόνο στον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Για επικοινωνία του ιδιοκτήτη της Κλουζ, Νέλου Βάργκα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο σήμερα η ρουμανική ιστοσελίδα prosport, με τον πρώτο να εμφανίζεται να έχει εκφράσει στον προπονητή του ΠΑΟΚ την επιθυμία του να αποτελέσει αυτός τον αντικαταστάτη του Νταν Πετρέσκου!
Πηγή: paok24.com
Το μυαλό του μόνο στον ΠΑΟΚ!

Ωστόσο, αυτό που προκύπτει με κατηγορηματικό τρόπο από το ρεπορτάζ, εκτός του ότι η επιστροφή στη Ρουμανία είναι το τελευταίο πράγμα που βρίσκεται στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι πως το μόνο που απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή τον 54χρονο προπονητή είναι το πως ο Δικέφαλος θα ενισχυθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου τη νέα σεζόν να είναι ικανός και να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Europa Conference League!

Mάλιστα, από το περιβάλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθαρίζεται σε κάθε τόνο πως ο μοναδικός που μπορεί να τον οδηγήσει στην έξοδο από την Τούμπα είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ακόμα και στην περίπτωση που βρεθεί ομάδα που θα είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα 7 εκ. ευρώ της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ!

Εν κατακλείδι, τα δημοσιεύματα με πρωταγωνιστή τον προπονητή του Δικεφάλου που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας δεν εμπεριέχουν καμία... φωτιά πέρα από καπνό, από τη στιγμή δε που Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου εξακολουθούν να συνδέονται με μία σχέση αλληλοεκτίμησης και απόλυτου σεβασμού!

Διαβάστε ακόμη...