Μιλάνοβα: «Γι’ αυτό είπα ναι στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Μπορεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ να μην έχει ξεκινήσει ακόμη τον... χορό των ανακοινώσεων για την στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, όμως η Αλεξάντρα Μιλάνοβα θα είναι ένα από τα κομμάτια του «ασπρόμαυρου» παζλ.
Πηγή: paok24.com
Μιλάνοβα: «Γι’ αυτό είπα ναι στον ΠΑΟΚ»

Η Μιλάνοβα (22 ετών – 1,80μ) άρχισε την καριέρα της από τη Σλάβια Σόφιας, ενώ ακολούθησε η παρουσία της για αρκετά χρόνια στην Μάριτσα, επίσης στη Βουλγαρία, καταφέρνοντας να κερδίσει αρκετούς τίτλους (5 πρωταθλήματα – 4 κύπελλα).

To 2017 αναδείχτηκε καλύτερη σέρβερ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20, ενώ τη σεζόν 2021-2022 ήταν MVP στο κύπελλο Βουλγαρίας με τη φανέλα της Μάριτσα.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας με τη φανέλα της Νιλουφέρ, ενώ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και με τις εμφανίσεις της με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας της.

Η ίδια σημειώνει με αφορμή την προοπτική του ΠΑΟΚ:

«Ο μάνατζερ μου, μου είπε για την πρόταση από πλευράς του ΠΑΟΚ και αποφάσισα ότι θα ήταν ιδανική πρόκληση για εμένα για τη νέα σεζόν.

Το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δυνατό από τα προηγούμενα χρόνια γιατί προσελκύονται όλο και καλύτερες παίκτριες.

Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί θα παλέψει για τους εγχώριους τίτλους και θα λάβει μέρος στο CEV Challegne Cup.

Είχα προτάσεις τόσο από τη Νιλουφέρ, όσο και από άλλες ομάδες στην Τουρκία, όμως αποφάσισα να συνεχίσω την εξέλιξή μου ως παίκτρια σε ένα διαφορετικό μέρος.

Είμαι αρκετά νέα και γι' αυτό ήθελα μία νέα πρόκληση».

Διαβάστε ακόμη...