Η αναφορά της Bild στον ΠΑΟΚ!

Aπό forzaonline.gr:Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την ερχόμενη σεζόν, από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όντας ισχυρός σε ολόκληρη τη διάρκεια των προκριματικών, εφόσον καταφέρει να φτάσει έως και το τέλος της διαδρομής.
Πηγή: forzaonline.gr
Η αναφορά της Bild στον ΠΑΟΚ!

Από την Γερμανία θα πάρει μέρος στην διοργάνωση, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, και με αφορμή αυτό η «Bild» έκανε αναφορά στην επερχόμενη σεζόν και στο Conference League, παρουσιάζοντας τα μεγάλα φαβορί, κατά τη δική τους εκτίμηση.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το όνομα της Γιουβέντους, που μετά την τιμωρία αναδείχθηκε έβδομη στην Ιταλία, αλλά και ο... ΠΑΟΚ!
«Οι πρωταθλητές Ιταλίας αναδείχθηκαν έβδομοι λόγω της αφαίρεσης βαθμών και είναι ένα από τα κορυφαία φαβορί για το επόμενο Conference League, μαζί με συλλόγους όπως η Λιλ, η Κλαμπ Μπριζ, η Άστον Βίλα, η Αλκμάαρ και ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα. Λόγω της ειδικής βαθμολογίας, η Άιντραχτ πιθανότατα δεν θα συναντήσει καμία από αυτές τις ομάδες στη φάση των ομίλων, αλλά πιθανότατα αργότερα στη διοργάνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά η «Bild».

Διαβάστε ακόμη...