Στα… κόκκινα για φορ ο ΠΑΟΚ

Από forzaonline.gr:Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει τις... τρύπες που έχει στο ρόστερ του, καθώς τα συμβόλαια που έληξαν και οι αποχωρήσεις γενικότερα άφησαν αρκετά κενά στο έμψυχο υλικό των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: forzaonline.gr
Στα… κόκκινα για φορ ο ΠΑΟΚ

Η θέση που... καίει τη δεδομένη στιγμή τον Δικέφαλο είναι αυτή του φορ, καθώς υπάρχει λειψανδρία. Πιο συγκεκριμένα, το μοναδικό ενεργό συμβόλαιο αυτή τη στιγμή είναι του Στέφανου Τζίμα, ο οποίος μάλιστα δεν μπορέσει να βρεθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος Κ19 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας.

Έτσι, όπως γίνεται κατανοητό ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ (για την ώρα) δεν έχει φορ για την καλοκαιρινή του προετοιμασία, κάτι που αποτελεί σημαντικό πρόβλημα τόσο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, όσο και γενικότερα για την ομάδα.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου λοιπόν έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση δύο επιθετικών (Πούκι και Κρμέντσικ είναι στη λίστα, αλλά δεν παίζουν μόνοι τους) χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν κάνουν επαφές και με ποδοσφαιριστές στις υπόλοιπες θέσεις τις οποίες αναζητά παίκτες ο ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» το καλοκαίρι θα κινηθούν για την απόκτηση δύο επιθετικών, ενός εξτρέμ, ενός μεσοεπιθετικού, ενός μέσου, εκτός και αν ο Τιάγκο Ντάντας δεν παραμείνει στην ομάδα. Τότε θα αποκτηθούν δύο μέσοι. Επίσης, είναι ειλημμένη απόφαση να αποκτηθεί αριστερό μπακ (ο Ράμαν Μπάμπα είναι στη λίστα μεταξύ άλλων), αλλά και για δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό.

Εφόσον όλες οι παραπάνω θέσεις κλείσουν γρήγορα, τότε υπάρχει η σκέψη να αποκτηθεί τερματοφύλακας για τη θέση πίσω από τον Κοτάρσκι.

Διαβάστε ακόμη...