Αποχωρούν ένας, ένας οι «Invincibles» του ΠΑΟΚ

Aπό skgsports.gr:Ο ΠΑΟΚ έγραψε τους τίτλους τέλους της καριέρας του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και του Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον Μαροκινό να είναι ο τελευταίος χρονικά παίκτης που αποχαιρέτησαν οι «ασπρόμαυροι», μέσω των social media, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Πηγή: skgsports.gr
Αποχωρούν ένας, ένας οι «Invincibles» του ΠΑΟΚ

Το μυθικό και αξέχαστο 2019 ήταν η χρονιά της απόλυτης κυριαρχίας του ΠΑΟΚ και τα επιτεύγματά του μαζί με τους πρωταγωνιστές, οι «Invincibles», θα μνημονεύονται για πολλά ακόμα χρόνια.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο «Δικέφαλος» στέφθηκε πρωταθλητής χωρίς να γνωρίσει την ήττα σε κανένα από τα 30 παιχνίδια και έτσι κατόρθωνε να γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία (επί θέσπισης Α' Εθνικής) που κατακτούσε τον τίτλο αήττητη. Αυτό το πρωτάθλημα που στοίχειωνε επί τριάντα τέσσερα χρόνια ως το μεγαλύτερο απωθημένο για τους απανταχού της Γης ΠΑΟΚτσήδες, δεν ήταν πια ούτε ψέματα, ούτε τρέλα, ούτε παράνοια, ούτε τίποτα. Ήταν μια πραγματικότητα!

Τέσσερα χρόνια αργότερα, στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει πολλά. Ο αρχιτέκτονας εκείνου του τρομερού επιτεύγματος, Ραζβάν Λουτσέσκου, έφυγε και επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, στο διάστημα της απουσίας του από τον «ασπρόμαυρο» πάγκο πέρασαν δύο προπονητές (Αμπέλ Φερέιρα, Πάμπλο Γκαρσία), ισάριθμοι αθλητικοί διευθυντές (Όλαφ Ρέμπε, Ζοσέ Μπότο), ενώ από τους 29 ποδοσφαιριστές των «Invincibles», που έστω και για ένα λεπτό αγωνίστηκαν σε παιχνίδι του τότε πρωταθλήματος, έχουν απομείνει μόνο δύο (Ίνγκι Ίνγκασον, Λευτέρης Λύρατζης), ένας είναι στο κατώφλι της επιστροφής (Δημήτρης Πέλκας), ενώ για τον ηγέτη και αρχηγό εκείνης της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, αναμένουμε την οριστική απόφασή του.

Διαβάστε ακόμη...