Κωνσταντέλιας: Τέταρτος σε χρηματιστηριακή αξία στη Super League

Από paok24.com: Ποιοι φτιάχνουν το Top-5 στο ελληνικό πρωτάθλημα...
Πηγή: paok24.com
Κωνσταντέλιας: Τέταρτος σε χρηματιστηριακή αξία στη Super League

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί τον παίκτη αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να ξεκινά την σεζόν στο ροτέισον και να γίνεται αναπόσπαστο μέλος του βασικού κορμού από τα τέλη του Οκτώβρη.

Οι εμφανίσεις του με τον Δικέφαλο του Βορρά εκτόξευσαν την χρηματιστηριακή του αξία. Η εκτίμηση της, στην έναρξη της σεζόν, ήταν στις 400.000 ευρώ. Από εκεί, ανέβηκε στα 4.000.000 και πλέον κοστολογείται περίπου στα 6.000.000 ευρώ. Όλα αυτά, βάση της ιστοσελίδας «transfermarkt».

Η τελευταία αποτίμηση της αξίας του Κωνσταντέλια, έχει κάνει τον 20χρονο τον πιο ακριβό παίκτη του ΠΑΟΚ και έναν από τους πολυτιμότερους της ελληνικής Super League.Συγκεκριμένα, ο «Ντέλιας» διαθέτει την 4η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Πρώτος είναι ο Σέρτζι Κανός, ο οποίος πέρασε τη σεζόν στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Μπρέντφορντ, με τον Ισπανό να κοστολογείται στα 9 εκατομμύρια. Ακολουθούν οι Ντιαντιέ Σαμασέκου και Λιβάι Γκαρσία, από Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα, οι οποίοι κοστίζουν 7 εκατομμύρια. Την πεντάδα κλείνουν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Γιώργος Μασούρας και Πεπ Μπίελ, με την αξία τους να υπολογίζεται στα 6 εκατομμύρια.

Διαβάστε ακόμη...