Εθνική: Προπονήσεις με Κωνσταντέλια – Κουλιεράκη (pics)

Από paok24.com:  Οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκαν στο γκρουπ του Πογέτ...
Πηγή: paok24.com
Εθνική: Προπονήσεις με Κωνσταντέλια – Κουλιεράκη (pics)

Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκονται στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ, για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος με την Ιρλανδία (16/6) και Γαλλία (19/6) στα προκριματικά του Euro.

Οι δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκαν από χθες στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, βρισκόμενοι στο γκρουπ των παικτών που είχαν μερικές μέρες παραπάνω άδεια, λόγω της συμμετοχής τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της Εθνικής αναφέρει:

«Με την προσθήκη έξι διεθνών συνεχίστηκαν σήμερα οι προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών στο Σεραφείδειο αθλητικό κέντρο ενόψει των αγώνων της με την Ιρλανδία και την Γαλλία για τα European Qualifiers.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν οι παίκτες των οποίων οι εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν στις 24 Μαΐου, δηλαδή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας).

Επομένως, συνολικά σήμερα προπονήθηκαν 15 διεθνείς και το ίδιο πρόγραμμα θα τηρηθεί έως μεθαύριο Σάββατο (την Κυριακή οι διεθνείς έχουν ρεπό)».

Διαβάστε ακόμη...