Τάισον: Άφησε υποσχέσεις για τη νέα σεζόν

Από paok24.com: Ο απολογισμός για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό...
Πηγή: paok24.com
Τάισον: Άφησε υποσχέσεις για τη νέα σεζόν

Ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, και ο Βραζιλιάνος πρόλαβε να δείξει δείγματα της αξίας του, τα οποία δημιουργούν προσμονή για το τι μπορεί να προσφέρει τη νέα σεζόν.

Αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης -πλέον- χρονιάς σκοράροντας 2 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ. Πέτυχε τέρμα στο ντεμπούτο του, στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, και στον δεύτερο γύρο των Play-Off με τον Άρη, στο ίδιο γήπεδο, τέρμα με το οποίο έδωσε το σύνθημα της ανατροπής.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος έδωσε απάντηση στο ερωτηματικό που αφορά την ηλικία του, δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Αντιμετώπισε 2 μικρά μυϊκά προβλήματα τραυματισμού που τον άφησαν εκτός δράσης για λίγα παιχνίδια.

Οι εμφανίσεις του και η διάθεση του να παίξει στο επίπεδο του ΠΑΟΚ δημιουργούν προσδοκίες ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ο Τάισον έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα του Ράζβαν Λουτσέσκου για την μεσοεπιθετική γραμμή

Διαβάστε ακόμη...