Κούρτιτς: Από τα γκολ και τους πανηγυρισμούς, στο “αντίο” (vid)

Από paok24.com: Δύο χρόνια γεμάτα στιγμές για τον Σλοβένο...
Πηγή: paok24.com
Κούρτιτς: Από τα γκολ και τους πανηγυρισμούς, στο “αντίο” (vid)

Ένα σημαντικό κεφάλαιο, που έκλεισε οριστικά. Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αποχωρεί κι επίσημα -πια- από την Τούμπα, με τον Σλοβένο να αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ και τους "ασπρόμαυρους" να ακολουθούν σήμερα με δικό τους μήνυμα.

Ήταν για δύο χρόνια κάτοικος Θεσσαλονίκης. Πέρασε ωραίες στιγμές, αλλά και δυσκολίες. Πέρυσι, ο Σλοβένος έκλεισε τη σεζόν με συνολικά 18 γκολ σε 51 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, το Κύπελλο και την Ευρώπη, σε μία χρονιά όπου ο ΠΑΟΚ είχε συνολικά 83 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος, στο πρώτο διάστημα της χρονιάς όταν κι ήταν διαθέσιμος, σκόραρε 3 γκολ σε 12 συμμετοχές, ενώ έδωσε και 1 ασίστ.

Έκλεισε την περσινή χρονιά, όντας πρώτος σκόρερ του "Δικεφάλου", ωστόσο, φέτος τα πράγματα δεν κύλησαν με τον ίδιο τρόπο. Η σεζόν ήταν αρκετά περίεργη -και- για τον Γιασμίν Κούρτιτς, που έμεινε εκτός για πολλούς μήνες, αντιμετωπίζοντας σημαντικό ζήτημα στο γόνατο, με τα νούμερά του -προφανώς- να μην τον αφήνουν ικανοποιημένο.

"Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι η απώλεια αυτού του Κυπέλλου με πονάει πολύ περισσότερο, επειδή ξέρω ότι αξίζαμε περισσότερα. Τι μπορώ να πω; Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στον κόσμο της ομάδας, επειδή από την πρώτη μέρα μου έδειξαν ότι με ήθελαν. Μου έδειξαν σεβασμό. Είναι δύσκολο για μένα, αλλά μερικές φορές στη ζωή πρέπει να κάνεις μερικά βήματα μπροστά στην καριέρα σου και να προχωράς. Είμαι πραγματικά περήφανος για ό,τι έκανα και μπορώ να πω, ότι όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήταν το καλύτερο βήμα που έκανα στην καριέρα μου.

Το ότι τελειώνω με αυτόν τον τρόπο, δε με κάνει χαρούμενο. Ήθελα να τελειώσω με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους και ειδικά στον κόσμο μας". Αυτά ήταν τα λόγια του μετά τον χαμένο τελικό στον Βόλο μερικές ημέρες πριν, ενώ ακολούθησε το δικό του "αντίο" στον ΠΑΟΚ.

Τώρα, έφτασε και η στιγμή των "ασπρόμαυρων" να τον αποχαιρετήσουν και κάπως έτσι, έκλεισε μία σημαντική σελίδα για τον Σλοβένο...

Διαβάστε ακόμη...