Τζίμας εδώ, Τζίμας εκεί, που θα πάει ο Τζίμας;

Από paok24.com: Τι χρονιά πέρασε για τον Στέφανο Τζίμα και τι καλοκαίρι έρχεται. Προσέξτε τι συμβαίνει με τον νεαρό φορ του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Τζίμας εδώ, Τζίμας εκεί, που θα πάει ο Τζίμας;

Το πρώτο απίστευτο αλλά ταυτόχρονα και αδιαμφισβήτητο γεγονός για τον Στέφανο Τζίμα, είναι ότι μπορεί και παίζει σε τέσσερις (4!) διαφορετικές ομάδες του ΠΑΟΚ, συν μία η εθνική νέων πέντε, αν και φυσικά θα μπορούσε να αγωνίζεται και σε άλλες, μέχρι την ελπίδων. Υπάρχει προηγούμενο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα που με βάση την αξία του είχε δικαίωμα να αγωνίζεται στην κ17, στην κ19, στη Β ομάδα που είναι θεωρητικά η κ23, αλλά και στην πρώτη ομάδα, έχοντας (μικρό) ρόλο ακόμη και σε έναν τελικό κυπέλλου; Ποτέ και ίσως αργήσει να εμφανιστεί ξανά ένα τέτοιο φαινόμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ποια όμως είναι μερικά από παρεπόμενα του παραπάνω γεγονότος;

Το καλοκαίρι ο Τζίμας έχει μία μεγάλη υποχρέωση με την εθνική νέων στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει τον Ιούλιο στη Μάλτα. Τότε βέβαια θα πραγματοποιείται και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ που προφανώς θα ποντάρει περισσότερο στον νεαρό κατά το επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη συγκέντρωση για την εθνική ομάδα θα γίνει 13 Ιουνίου ενώ στις 8 και στις 11 Ιουνίου ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα στο φαίναλ φορ της κ17. Κι εκεί μπορεί να παίξει ο Τζίμας που φυσικά κάνει τη διαφορά! Φοβερά πράγματα για έναν αθλητή που φυσικά θέλει και διαχείριση.

Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ; Θα τον χρησιμοποιήσει και εκεί στην κ17 ή ο νεαρός πρέπει να κάνει και λίγες ημέρες διακοπές πριν την Εθνική και τον ΠΑΟΚ;

Διαβάστε ακόμη...