Γεμάτο καλοκαίρι για Κοτάρσκι - Παρών στο Euro U21

Από sdna.gr: Γεμάτο αναμένεται το καλοκαίρι για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, δίνοντας το παρών στο Euro U21 για λογαριασμό της Κροατίας.
Πηγή: sdna.gr
Γεμάτο καλοκαίρι για Κοτάρσκι - Παρών στο Euro U21

Αναμενόμενα, ήρθε και η κλήση για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι από την Εθνική Κ21 της Κροατίας, για το επερχόμενο Euro U21, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρουμανίας και της Γεωργίας.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έχει οριστεί για τις 6 Ιουνίου ενώ οι υποχρεώσεις της Κροατίας για τους ομίλους θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουνίου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία στο Βουκουρέστι.

Ακολουθεί ο αγώνας με την Ισπανία στις 24/6 και πάλι στο Βουκουρέστι, με τη φάση των ομίλων να ολοκληρώνεται στις 27 του μήνα στη συνάντηση με τη Ρουμανία στο Steaue Stadium, προφανώς και πάλι στο Βουκουρέστι.

Το Euro U21 θα διεξαχθεί από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου (σ.σ. ημερομηνία τελικού) και το βέβαιο είναι πως ο Κοτάρσκι δεν θα δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του Δικεφάλου που έχει οριστεί για τις 22 Ιουνίου και μένει να φανεί, ανάλογα με την πορεία της Εθνικής και τη μετέπειτα άδειά του, πότε θα ενσωματωθεί στους Θεσσαλονικείς.

Το σίγουρο είναι πως προβλέπεται ένα γεμάτο καλοκαίρι για τον νεαρό πορτιέρε του ΠΑΟΚ, όπως και αντίστοιχα για τον Τιάγκο Ντάντας που έχει ραντεβού στην ίδια διοργάνωση.

u21

Διαβάστε ακόμη...