Σύσκεψη Λουτσέσκου - Μπότο, ποιες οι προτεραιότητες του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο τα είπαν για περίπου δύο ώρες πριν την αναχώρηση του προπονητή για το Βουκουρέστι, θέτοντας επί τάπητος όλες τις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ - Ποιες οι προτεραιότητες των δύο ανδρών.
Πηγή: sdna.gr
Σύσκεψη Λουτσέσκου - Μπότο, ποιες οι προτεραιότητες του ΠΑΟΚ

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (28/5) για την πατρίδα του, με την άφιξη του στο Βουκουρέστι να συνοδεύεται με σημαντικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ καθώς μεταξύ άλλων έβαλε τέλος στην παραφιλολογία, ξεκαθαρίζοντας πως παραμένει στους Θεσσαλονικείς για έναν ακόμη χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, προτού αναχωρήσει για τη Ρουμανία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον Ζοσέ Μπότο, έχοντας μία σύσκεψη περίπου δύο ωρών. Οι δύο άνδρες έθεσαν στο τραπέζι όλες τις ανάγκες του Δικεφάλου, τις προτεραιότητες στη μεταγραφική αγορά, αναλύοντας και το τι μέλλει γενέσθαι με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών (σ.σ. Ντάντας, Μπράντον), το μέλλον των οποίων είναι στον αέρα...

Στόχος των Λουτσέσκου - Μπότο ήταν να παρθούν οριστικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι, να καταλήξουν στους «εκλεκτούς» προκειμένου στη συνέχεια να παραδώσουν το πλάνο στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να δώσουν «μάχη» με το χρόνο με φόντο την επόμενη ημέρα καθώς συμφωνήθηκε πως συγκεκριμένες προσθήκες θα πρέπει να γίνουν πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Ως πρώτη προτεραιότητα τέθηκε η απόκτηση φορ, ένα θέμα που «καίει» τους Θεσσαλονικείς, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, καθώς και η ενίσχυση με χαφ και εξτρέμ!

Σε δεύτερη μοίρα τέθηκε η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Ράφα Σοάρες και έπονται αργότερα κινήσεις στα στόπερ και στη θέση «10».

Οι πρώτες προτεραιότητες και οι συγκεκριμένες τρεις κινήσεις στις θέσεις που προαναφέρθηκαν, έχουν ενεργοποιήσει τους δύο άνδρες και πληροφορίες του SDNA μιλούν για συγκεκριμένα ονόματα που έχουν εξεταστεί και θα τεθούν στα υπόψιν της διοίκησης καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα δεδομένου πως η πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» έχει οριστεί για τις 27 Ιουλίου.

Όπως είναι αντιληπτό, οι μεταγραφικές συσκέψεις, την επομένη του τελικού, ήταν πολλές και ιδιαίτερα κρίσιμες για τους ασπρόμαυρους και μένει να φανεί ποια θα είναι τα αποτελέσματα της προεργασίας που έγινε...

Διαβάστε ακόμη...