Συνωστισμός στην πόρτα της εξόδου

Από forzaonline.gr: Με το τέλος της σεζόν, πέφτει η αυλαία για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου...
Πηγή: forzaonline.gr
Συνωστισμός στην πόρτα της εξόδου

Όπως είναι γνωστό, παρελθόν θα αποτελέσουν για τον ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί μετά από μια 6ετία στην Τούμπα, ενώ αποχωρεί και ο Γιάσμιν Κούρτιτς, με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, ο οποίος μάλιστα δεν ξανάπαιξε από τον Οκτώβριο, όταν είχε αγωνιστεί με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με τους παίκτες αυτούς δεν έγινε, ούτε θα γίνει καμιά συζήτηση για το μέλλον, καθώς ο κύκλος τους έκλεισε...

Αντίθετα, με τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Μπράντον Τόμας έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά και οι δύο αποχωρούν από τον ΠΑΟΚ, αφού τελικώς κρίθηκε ότι δεν είναι αυτό που χρειάζεται ο Δικέφαλος τη νέα σεζόν.

Με τον Ολιβέιρα έγινε μια συζήτηση πριν τα πλέι οφ, αλλά ξεκίνησε από το εκατομμύριο και ο ΠΑΟΚ την έκλεισε γρήγορα, ενώ η αδιάφορη παρουσία του στο τέλος της σεζόν δεν έδωσε το έναυσμα να το... ξανασκεφτούν στην Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά τον Μπράντον Τόμας, αρχικά υπήρξε διάθεση να γίνει μια συζήτηση, μήπως και παραμείνει ως μία επιλογή, αλλά ο Ισπανός ξεκίνησε από τις... 800 χιλιάδες και κάπου εκεί έπεσαν οι τίτλοι του τέλους. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει να ψάχνει εδώ και περισσότερο από ένα μήνα για να αποκτήσει δύο επιθετικούς, ενώ ως τρίτος θα μείνει στο ρόστερ ο Τζίμας, ο οποίος θα πάρει ευκαιρίες.

Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Κεντζιόρα, ο οποίος δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στο τετράμηνο της παρουσίας του στην Τούμπα κι επιστρέφει στην Ντιναμό Κιέβου στην οποία ανήκει. Σήμερα, άλλωστε, η θέση του δεξιού μπακ είναι μία από τις λίγες, που φαίνεται πλήρης.

Διαβάστε ακόμη...