Πρωταθλήτρια η Σαχτάρ με τον Τέιλορ στα… αζήτητα

Από paok24.com: Πρωταθλήτρια Ουκρανίας αναδείχτηκε η Σαχτάρ Ντόνετσκ η οποία επικράτησε με 3-0 της Ντνίπρο στο ντέρμπι κορυφής.
Πηγή: paok24.com
Πρωταθλήτρια η Σαχτάρ με τον Τέιλορ στα… αζήτητα

Ο Λούκας Τέιλορ βρίσκεται στο ρόστερ της Σαχτάρ, καθώς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ενώ όμως η εκκίνηση της σεζόν ήταν ιδανική, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Συνολικά, ο Βραζιλιάνος μπακ έχει μετρήσει 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Σαχτάρ, εκ των οποίων οι 10 στο πρωτάθλημα και οι 5 στην Ευρώπη.

Στο ουκρανικό πρωτάθλημα ο Τέιλορ έχει πετύχει ένα γκολ και έχει μοιράσει και μία ασίστ.

Ωστόσο, από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στις 28 Φεβρουαρίου ο Τέιλορ δεν έχει καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής, αφού σε 8 παιχνίδια έχει παραμείνει στον πάγκο, ενώ σε ισάριθμα βρίσκεται εκτός αποστολής.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα στις 23 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στη συμφωνία ΠΑΟΚ – Σαχτάρ για το δανεισμό του Λούκας Τέιλορ υπήρχε και οψιόν αγοράς στα 350.000 ευρώ, η οποία θα ενεργοποιούνταν αυτομάτως εάν ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στο 50% των παιχνιδιών της ουκρανικής ομάδας τη φετινή σεζόν, επίδοση φυσικά που δεν εκπληρώθηκε.

Τον περασμένο Δεκέμβριο εξάλλου στην Ουκρανία κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Σαχτάρ να σκέφτεται τη διακοπή του δανεισμού του παίκτη, καθώς δεν υπήρχε ικανοποίηση από την εικόνα του και την έως τότε προσφορά του.

Διαβάστε ακόμη...