Αποθέωσε Χάτζι ο Λουτσέσκου

Από thessports.gr: Η Φαρούλ Κοστάντζα, που προ δύο μηνών είχε βρεθεί στην Τούμπα για φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρουμανίας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ρωτάτε κατά την άφιξη του στη χώρα, δίνοντας τα εύσημα του στον προπονητή της ομάδας, Γκεόργκε Χάτζι.
Πηγή: thessports.gr
Αποθέωσε Χάτζι ο Λουτσέσκου

Μεταξύ άλλων, ο κόουτς του Δικεφάλου ανέφερε:

«Δεν έχω παρά να πω τα καλύτερα για τη Φαρούλ. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω το ρουμάνικο πρωτάθλημα, αφού είχαμε υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Αλλά γνώρισα τα παιδιά από τη Φαρούλ πριν από δύο μήνες, όταν παίξαμε φιλικό στην Τούμπα. Εκεί συζητήσαμε με τον Χάτζι.

Τον συγχαίρω και χαίρομαι για αυτόν, έχει απίστευτο πάθος για το ποδόσφαιρο. Του αξίζει να κερδίσει αυτόν τον τίτλο, ίσως άξιζε να κερδίσει περισσότερους τίτλους ως τώρα. Έφτιαξε μια ομάδα από το μηδέν, και είναι ηγέτης και προπονητής της. Μεταφέρει τις γνώσεις του σε όσους είναι κοντά του. Του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα.

Για το αν μπορεί η ομάδα να προκριθεί στο Champions League:

«Είναι δύσκολο να πούμε ότι μια ομάδα από τη Ρουμανία θα μπορέσει να φτάσει στους ομίλους του Champions League, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, και χαρίζει όμορφες και απρόσμενες στιγμές. Στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να ελπίζεις».

Διαβάστε ακόμη...