Αουγκούστο: Το σημείο-κλειδί και η σταθερά

Από paok24.com: Διαφορετικό πρόσωπο από τον Βραζιλιάνο, σε μία σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα και δύσκολες στιγμές, ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα του ΠΑΟΚ κι αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Αουγκούστο: Το σημείο-κλειδί και η σταθερά

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ήταν η απόλυτη σταθερά στο κέντρο, με τους Σβαμπ, Ντάντας και Φιλίπε Σοάρες να εναλλάσσονται δίπλα του και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να βρίσκει στο πρόσωπό του μία πολύ σημαντική επιλογή για τη μεσαία γραμμή.

Ο Βραζιλιάνος άσος, ολοκλήρωσε τη χρονιά με συνολικά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (2.901′), με απολογισμό 5 γκολ και 2 ασίστ, σε μία γεμάτη σεζόν για τον ίδιο.

Στην τέταρτη χρονιά του στην Τούμπα, ο Αουγκούστο αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι του ΠΑΟΚ, έχοντας αφήσει πίσω του την αγωνιστική αστάθεια που παρουσίαζε σε αρκετά διαστήματα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο "Δικέφαλος" πόνταρε πολλά σε αυτόν κι η ανανέωση του συμβολαίου του στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη ήταν το σημείο-κλειδί για εκείνον, καθώς από εκείνη τη στιγμή και μετά, έμοιαζε πιο ώριμος, πιο αποφασισμένος και πιο ουσιαστικός, δικαιώνοντας τους "ασπρόμαυρους" για το νέο συμβόλαιο.

Μεσολάβησαν πολλά, η σχέση του με τον ΠΑΟΚ πέρασε από αρκετά στάδια, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος βρήκε το ρόλο του και δείχνει το καλό του πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμη...