Οι άμεσες ανάγκες του ΠΑΟΚ και ο επιθετικός πρώτης γραμμής

Ο επιθετικός πρώτης γραμμής είναι στις άμεσες προτεραιότητες στον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ και μία υπόθεση που «καίει» περισσότερο απ΄όλες στα γραφεία της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
Οι άμεσες ανάγκες του ΠΑΟΚ και ο επιθετικός πρώτης γραμμής


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναχώρησε για τη Ρουμανία, ωστόσο, έχει δώσει το στίγμα των «θέλω» του ενόψει της νέας σεζόν στις συσκέψεις που προηγήθηκαν. Είναι κοινά αποδεκτό πως αυτό που έλειψε περισσότερο φέτος στον ΠΑΟΚ είναι το εύκολο γκολ, ένας φορ περιοχής, η απόκτηση του οποίου είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Δικεφάλου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως από την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (26/5) μεταξύ των στελεχών του ΠΑΟΚ, τονίστηκε η αναγκαιότητα να γίνουν προσθήκες πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, η οποία έχει οριστεί για τις 22 Ιουνίου.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι κομβικό να αποκτηθεί άμεσα ένας επιθετικός πρώτης γραμμής μετά την ειλημμένη απόφαση να μην προχωρήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ένας παίκτης που θα έχει τον χρόνο να δουλέψει με την ομάδα καθ΄όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, να ενσωματωθεί στο κλίμα του γκρουπ προκειμένου να είναι έτοιμος πριν τα πρώτα επίσημα ματς σεζόν.

Και όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός πως υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος δεδομένα δεν έκλεισε τη σεζόν με μία εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που θα δημιουργούσε ευνοϊκότερες συνθήκες στις συζητήσεις με την πλευρά του...

Προφανώς η απόκτηση φορ δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί τους Θεσσαλονικείς καθώς τίθεται θέμα για αριστερό εξτρέμ που να μπορεί να αγωνιστεί και ως δεκάρι (σ.σ. εκεί που τοποθετούνται οι Κωνσταντέλιας - Τάισον ως κάλυψη της θέσης), ενός χαφ, ενός αριστερού μπακ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ράφα Σοάρες ενώ με αστερίσκο και για στόπερ...

Είναι αναμφίβολα πολλά τα κενά που έχουν τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων του ΠΑΟΚ για το παζλ της νέας σεζόν, ωστόσο, η υπόθεση φορ «καίει» και είναι σε προτεραιότητα!

Διαβάστε ακόμη...