Τσιγγάρας και Βρακάς στο προσκήνιο για την επόμενη σεζόν

Από paokday.gr:Στη Γαλλία γράφουν για την "σφραγισμένη μοίρα" του Χάρη Τσιγγάρα, ενώ και ο Γιώργος Βρακάς θα αξιολογηθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokday.gr
Τσιγγάρας και Βρακάς στο προσκήνιο για την επόμενη σεζόν

Οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις από το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν τον προγραμματισμό του Δικεφάλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι δανεικοί είναι ένα διαφορετικό, αλλά εξίσου σημαντικό κομμάτι σε αυτόν και ήδη φαίνεται πως έχουν προκύψει δεδομένα.

Ο Χάρης Τσιγγάρας που παραχωρήθηκε με δανεισμό στην Τουλούζ, όπως φαίνεται επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρουν στη Γαλλία "από την Τουλούζ, θα αποχωρήσει και ο Έλληνας χαφ, Θεοχάρης Τσιγγάρας, δανεικός από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του οποίου η μοίρα είναι εξίσου σφραγισμένη".

Στο συμβόλαιο δανεισμού του Έλληνα χαφ υπάρχει όρος για την εξαγορά των δικαιωμάτων του, ωστόσο οι Γάλλοι έχουν αποφασίσει να μην τον ενεργοποιήσουν. Έτσι, ο Τσιγγάρας θα επιστρέψει στην Τούμπα όπου και θα καθοριστεί το μέλλον του.

Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει μετά από διετή δανεισμό στον Λεβαδειακό και ο Γιώργος Βρακάς. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα συμμετέχει στην καλοκαίρι προετοιμασία του Δικεφάλου κι εκεί θα αξιολογεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από μια καλή φετινή σεζόν με την ομάδα της Βοιωτίας.

Διαβάστε ακόμη...