Πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν την αξία τους

Aπό forzaonline.gr:Η σεζόν 2022-2023 ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να ηττάται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την ΑΕΚ στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: forzaonline.gr
Πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν την αξία τους

Αυτή η αγωνιστική χρονιά δεν ήταν η ιδανική για τον Δικέφαλο, καθώς η ομάδα έμεινε μακριά από την επίτευξη των στόχων της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που αναδείχθηκαν τη φετινή σεζόν φορώντας τα «ασπρόμαυρα». Οι νεαροί παίκτες είχαν την τιμητική τους τη φετινή σεζόν, με κάποιους από αυτούς να αποτελούν τον βασικό κορμό του ΠΑΟΚ. Η γνωστή πλατφόρμα «transfermarkt» αξιολόγησε την πορεία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου και κάποιοι από αυτούς κατόρθωσαν να ανεβάσουν την χρηματιστηριακή τους αξία, μετά τις καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, οι Ντομινίκ Κοτάρσκι, Κάλεντ Νάρεϊ, Τιάγκο Ντάντας, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης κατάφεραν να ανεβάσουν τα... ποσοστά τους στο transfermarkt. Ο Κοτάρσκι αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν παρά τα 23 του έτη. Ο Κροάτης πορτιέρο έκανε καλές εμφανίσεις με τον Δικέφαλο, ανεβάζοντας κατά 500.000 την χρηματιστηριακή του αξία, φτάνοντας στα 2.500.000 πλέον.

Ανάλογη ήταν και η πορεία του Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός εξτρέμ μπορεί να είναι πιο έμπειρος παίκτες, έχοντας συμπληρώσει τα 28 του έτη, ωστόσο η φετινή του πορεία δεν περνάει απαρατήρητη. Ο Νάρεϊ κατάφερε να ανεβάσει την αξία του στο transfermarkt από τα 2.5 εκατομμύρια στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Μεγάλη αύξηση παρατηρείται στους Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια, οι οποίοι αποτέλεσαν τους βασικούς πυλώνες στην φετινή ομάδα του Δικεφάλου.

Ο Κουλιεράκης έχει σταθερά ανοδική πορεία τη φετινή σεζόν. Τον Νοέμβριο του 2022 είχε χρηματιστηριακή αξία 1.5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ είχε αυξηθεί στα δύο εκατομμύρια τον Φεβρουάριο του 2023. Πλέον, το transfermarkt υπολογίζει την αξία του στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Ελαφρώς ανεβασμένος είναι και ο Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος μπορεί να αγωνίζεται ως δανεικός στον Δικέφαλο, ωστόσο η αξία του υπολογίζεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που ήταν στα 2.5 εκατομμύρια το περασμένο φθινόπωρο.

Κατακόρυφη αύξηση τη σεζόν 2022-2023 είχε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε 400.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία τον περασμένο Νοέμβρη, ενώ πλέον η αξία του -σύμφωνα με το transfermarkt- υπολογίζεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, αυτή η κατακόρυφη αύξηση τον κατατάσσει ως τον πιο «πολύτιμο» παίκτη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, αφού δεύτερος σε χρηματιστηριακή αξία είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος αξιολογείται στα πέντε εκατομμύρια, σύμφωνα με τη γνωστή πλατφόρμα.

Διαβάστε ακόμη...